Hyppää sisältöön

Lähimmäs lippua -kilpailu: Kalle Samooja oli hetken kiinni voitossa

Kalle Samooja on aloittanut Kiinan-kisan vahvasti.

European Tourin saapuminen Saudi-Arabiaan on luonnollisesti nostettu näyttävästi esille erinäisten some-postausten myötä. Harjoituskierroksella Golf TV kuvasi 16:nnella reiällä par-3 reiällä lähimmäs lippua kilpailun.

Saudi Internationalin kenties kuuluisin reikä on persianlahden rannalla kulkeva 16:s reikä. Näyttävä noin 160 metrinen par-3 oli myös näyttämönä kun European Tourin pelaajat ottivat mittaa lähimmäs lippua -kilpailussa. 

Osuihan kuvauksiin myös suomalaisten ryhmä. Kalle Samooja löikin melko vahvan suorituksen, mutta loppuun asti se ei riittänyt. Myös Tapio Pulkkasen lyönti näytettiin, mutta itse pallon lopputulosta ei julkaistu. 

Voittoon kairasi lopulta italialaisnuorukainen komealla lähestymisellä! 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Käyttäjän @golftv jakama julkaisu Tammi 29, 2020 kello 1.28 PST

Saudi International on käynnistynyt tänään aamulla. Kalle Samoojalla on toistaiseksi olleet liput hakusessa, sillä Samooja on kierrostaan +2 pelattuaan 12 reikää. Alku oli tahmea, sillä Kalle oli jo +3 pelattuaan viisi reikää. 

Tapio Pulkkanen on par-tuloksellaan hyvissä asemissa sijalla 22. Samoojan sijoitus on 48 kun kentällä on 66 pelaajaa. Mikko Korhonen on torstaina iltapäivävuorossa. 

Kärjessä etenevät Gavin Green ja Tom Lewis maltillisessa tuloksessa -4. Suora lähetys on käynnissä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla. 

Etsi luettavaa