Hyppää sisältöön

Kytäjän South East -kentän griiniremontti alkaa ensi viikolla – asennus hoidetaan kotimaisin voimin

Kytäjän South East -kenttä saa uudet pinnat.

Kytäjä Golfin viheriöremontti alkaa ensi viikolla vain hieman aikataulusta myöhässä.

Kytäjä Golfin South East -kentän griiniremontti alkaa ensi maanantaina. Hanke on ollut vastatuulessa, koska kentälle asetettava tekonurmi on kasvatettu Madrdin lähellä. Madrid on ollut yksi pahimpimia koronaviruksen epidemiakeskuksia maailmassa.

Alunperin tarkoitus oli, että siirtonurmi asennettaisiin espanjalaisin voimin, mutta rajojen ollessa kiinni se ei onnistu. Eilen Kytäjä Golfin hallitus päätti, että hanke viedään läpi kotimaisin voimin.

”Saimme vihdoin sovittua kaikki yksityiskohdat griiniremontin osalta ja eilisessä hallituksen kokouksessa päätettiin projekti käynnistää saman tien”, Kytäjä Golfin toimtusjohtaja Jukka Koivu kirjoitti viestissään osakkaille.

Viheriöiden poisto kestää kolmisen viikko. Jos aikataulu pitää, päästään espanjalaista tekonurmea asentamaan maahan toukokuun puolivälin jälkeen.

Asennuksen jälkeen viheriöt tarvitsevat intensiivista hoitoa kahdeksan viikon ajan. Tavoitteena on, että kenttä päästään avaamaan 15. heinäkuuta.

Oman kentänhoitohenkilökunnan lisäksi Kytäjä palkkaa griinien asennusta varten kokeneita kentänhoitajia muilta kentiltä.

Etsi luettavaa