Hyppää sisältöön

Kytäjä sai EM-kisat ensi kesälle!

Kenttien trimmaaminen huippukuntoon on Kytäjällä priorisoitu päällimmäiseksi tavoitteeksi.

Suomen Golfliitto sai järjestelyvastuun vuoden 2020 naisten henkilökohtaisista EM-kisoista. Kisa pelataan Kytäjän kentällä.

Naisten henkilökohtaiset EM-kisat pelataan ensi kesänä Kytäjä Golfissa 22.-25.heinäkuuta. South East-kentällä paremmuudestaan kisaa maanosan 144 parasta amatööriä. Suomi on järjestänyt 2010-luvulla kahdet henkilökohtaiset ja kolmet joukkueiden EM-kisat. Vuonna 2013 naiset pelasivat viimeksi kotiyleisön edessä Aura Golfissa, jolloin Krista Bakker nappasi pronssia.

Ykköstoivona kisaan suomalaisittain startannee Krista Junkkari, joka taipui tämän vuoden EM-kisoissa vasta uusinnassa. Kisassa pelannee toistakymmentä suomalaista naisamatööriä. 

Kytäjän South East -kenttä on isännöinyt aiemmin muun muassa Challenge Tourin kisaa ja se on rankattu useasti Suomen parhaaksi golfkentäksi. Kytäjän toiminnanjohtaja Sari Tani ottaa naiset ilolla vastaan: 

”Mielestämme on tärkeä järjestää myös kansainvälisiä tapahtumia, joka on myös kiva piristysruiske koko henkilöstölle. Naisten golf on itsessään jo asia, jota on hyvä tukea. Kaikki ponnistelut naisten pelaamisen lisäämiseksi ovat tervetulleita”, toiminnanjohtaja Sari Tani kertoo.

Kyseiselle viikolle on ideana järjestää myös oheistoimintaa erityisesti tyttögolfareille. 

”Olen jo alustavasti varannut SE:n 17.väylän viereisen koulun majoituskäyttöön leiriläisille. Talven aikana täytyy sopia leirin yhteistyökumppanit, ja muutama taho onkin jo ilmoittautunut halukkaaksi”, Tani hymyilee.

Lähde: Golf.fi

Etsi luettavaa