Hyppää sisältöön

Kuume vei Korhosen voimat: ”Draivi lensi ehkä sen 200 metriä”

Mikko Korhonen pääsee haastamaan Valderraman ensikertaa kilpailussa

Mikko Korhonen pelaa Australiassa Perthissä käynnistyvässä golfin Euroopan kiertueen World Super 6 Perth -kilpailussa.

Torstaina Australiassa pelataan World Super 6 Perth -kilpailu. Kisassa kokeillaan uudenlaista pelimuotoa, jossa yhdistyvät lyöntipeli ja kuuden reiän mittaiset reikäpeliottelut.

Kahden lyöntipelikierroksen jälkeen jatkoon selviytyy 65 pelaajaa ja kolmen kierroksen jälkeen enää 24. Sunnuntaina pelataan kuuden reiän reikäpeliotteluita, kunnes paremmuusjärjestys on selvillä.

Suomesta kisassa on mukana Mikko Korhonen, jonka valmistautuminen kisaan ei ole sujunut hyvin. Hän sairastui Malesiassa pelatun osakilpailun jälkeen ja kuume on vienyt puhdin pois miehestä.

”Tänään laahustin pro-am-kisan läpi. Tulin kipeäksi Malesiassa ja pari päivää meni sen jälkeen täysin ohi. Tänään ei ollut enää kuumetta, mutta täysin voimaton olo kylläkin. Draivi lensi ehkä sen 200 metriä. Toivottavasti huomenna on jo energisempi olo”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Vuosi sitten Korhonen sijoittui samassa kisassa yhdeksänneksi. Tänä vuonna kisa pelataan samalla kentällä (Lake Karrinyup). Harmittavasti kenttä ei ole tänä vuonna hyvässä kunnossa.

”Griineillä on täällä joku tauti, ne ovat aika heikossa kunnossa. Hitaat ja pehmeät, täysin erilaiset kuin ennen”, Korhonen kertoi.

Korhosen lähtöaika kisaan on 5.40 Suomen aikaa. Uudentyyppinen kisa, pienehkö palkintopotti ja pitkä työmatka ei ole kiinnostanut nimimiehiä. Kisan osallistujakaartista korkeimmalla sijalla maailmanlistalla on Ruotsin Alex Noren, joka on maailmanlistalla 11:ntenä.

Kisaa voi seurata Viaplayllä ja Viasatilla

Etsi luettavaa