Hyppää sisältöön

Kuuden golfkentän messutarjouksia – katso missä ensi kesänä on edullista pelata

Näiltä kentiltä voit hankkia green feen messuhintaan. Kuinka monta kenttää tunnistat kuvasta?

Virtuaaliset golfmessut käynnistyvät huomenna perjantaina, mutta voit ostaa messudiilejä jo nyt.

Eikö sinulla ole vielä GoGolfin jäsenyyttä? Ei se mitään, sillä GoGolfin messutarjoukset on myynnissä myös ilman jäsenyyttä GoGolf Shopissa.

Sitä paitsi Messujen aikaan myös GoGolfin jäsenyyttä myydään tarjoushintaan, joten nyt on hyvä aika hoitaa myös jäsenyyden ostaminen pois päiväjärjestyksestä.

Tässä esittelyssä kuuden eri kentän green fee -tarjouksia messukampanjan aikana. Kampanja päättyy 14.3.2022.

Tahkon suositut diilit

Tahko Golfin kolmen green feen paketti on vuodesta toiseen myydyimpiä messutarjouksiamme. Nyt kyseinen diili maksaa 109 €. (norm. 165 €). Pariskuntia saattaa kiinnostaa myös kahden green feen ja auton yhdistelmädiili. Sekin maksaa messujen aikaan vain 109 € (norm. 155 €).

Pohjois-Savossa sijaitseva resort-kohde tarjoaa 36 upeaa golfreikää, joten ei ihme, että moni golfari matkustaa kesällä juuri Tahkolle lomanviettoon.

Tutustu tarjoukseen tarkemmin >>

Himos on petrannut eniten

Himos on Tahkon tapaan ympärivuotinen lomakohde, jossa talvella lasketellaan ja kesällä golfataan. Viimeisten vuosien aikana Himos Golf on mennyt harppauksin eteenpäin. Golflehden tuoreessa kenttärankingissa se oli kaikkein eniten pisteitään parantanut golfkenttä.

Messujen ajan voimassa on seuraava diili: kaksi green feetä 79 € (norm. 104 €). Green feet voi käyttää yhdessä tai erikseen.

Jos ensi kesänä on suunnitteilla golfmatka Keski-Suomeen, sinua voi kiinnostaa myös Himoksen ja Muurame Golfin yhdistelmä green fee hintaan 95 € (111 €)

Tutustu tarjouksiin tarkemmin >>

Huippukenttä järvimaisemissa

Hämeenlinnassa sijaitsevalla Tawast Golfilla on monta mielenkiintoista messutarjousta halusit sitten nauttia lounaan ennen tai jälkeen kierroksen tai pelata kierroksen golfautoillen. Myynnissä on myös yksittäisiä green feetä edullisesti hintaan 39 € (norm. 65 €).

Arkkitehti Reijo Hillbergin suunnittelema vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa.

Tutustu tarjouksiin tarkemmin >>

Ruuhikoski Here We Come

Kerää porukka ja mene Ruuhikoskelle pelaamaan. Kyseessä on Suomen ainoa Robert Trent Jones Jr:n suunnittelema kenttä ja tulette takuulla yllättymään positiivisesti.

Messutarjouksena voit hankkia koko lähdön arkisin hintaan 150 € (norm. 200 €) tai viikonloppuisin 200 € (norm. 240 €). Huippukentän voit kiertää myös auton ja kaverisi kanssa hintaan 120 € (norm. 160 €).

Auto voi tulla tarpeeseen, sillä kentällä on yllättävän paljon korkeuseroja, vaikka ollaankin Pohjanmaalla.

Tutustu tarjouksiin tarkemmin >>

Kullo Golfia huippuhintaan

Porvoolainen Kullo Golf sijaitsee noin vajaan puolen tunnin päässä Helsingistä. Kullossa on siis hyvä pelata aikainen arkikierros (35 €) tai pelata viikonvaihteessa ilta-aikaan (45 €). Nämä tuotteet ovatkin messujen aikaan hyvässä alennuksessa.

Messujen aikaan voit ostaa myös kierroksen golfauton kanssa myös itsellesi ja kaverillesi (109 €) tai koko ryhmälle (179 €).

Tutustu tarjouksiin tarkemmin >>

Pelaa Rinkussa edullisemmin

Ringside Golf on erittäin suosittu kenttä Kehä III:n kupeessa, jossa keskeisen sijainnin vuoksi pelataan myös paljon yhdeksän reiän kierroksia.

Messudiileistä voitkin valita paitsi puolikkaan (32 €) myös kokonaisen kierroksen (49 €). Tai sitten mennä pelaamaan yhdessä kaverisi kanssa (89 €).

Tutustu tarjouksiin tarkemmin >>

Etsi luettavaa