Hyppää sisältöön

Kurk Golfissa vannotaan Toron laitteiden nimeen

Kurk Golfin kenttä pidetään kunnossa Toron laitteistolla

Kurk Golf ja Hako Ground & Garden Oy ovat solmineet pitkän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Kurkissa käytetään suurimmaksi osaksi Toro -merkkistä koneistoa.

Kurk Golf Oy ja Oy Hako Ground & Garden Ab ovat solmineet pitkäaikaisen kumppanuussopimuksen. Poikkeuksellisen yhteistyöstä tekee mm. se, että Kurk Golf ulkoistaa nykyistä konekantaansa Hakolle, joka vuokraa koneet edelleen Kurk Golfin käyttöön. Uusien koneiden hankinnat ajoittuvat usealle vuodelle aina vuoteen 2022 asti, jonka jälkeen koko ns. päivittäinen konekalusto on vaihtunut uusiin Toroihin. 

”Monen aikaisemman vuoden hyvät kokemukset Hakosta ja Torosta helpottivat päätöksentekoa”, toteaa Kurk Golfin kenttämestari Juuso Rajasvuo.

”Olemme Kurkissa vakuuttuneita Hakon toimintamallista ja tahdosta kehittää organisaatiotaan pitkäjänteisesti. Etenkin huoltopuolen viimeaikainen kehitys tekee Hakosta ja Torosta meidän silmissämme vielä entistäkin paremman yhdistelmän”, jatkaa Juuso. 

Pidempiaikainen sitoutuminen yhteen konetoimittajaan tarkoittaa Juuson mukaan jatkuvuutta ja hyvää yhteistyötä, joka tulee näkymään kentällä pelaajille asti. Toron laatu ja koneiden toiminnalliset ominaisuudet tarjoavatkin parhaat mahdolliset ratkaisut golfkentän konekannalle.

”Tällainen kumppanuussopimus merkitsee molemminpuolista sitoutumista, jossa ei ”vain myydä ja osteta”, vaan vaikutetaan oikeasti asiakkaan toiminnan tehostamiseen ja taloudellisuuteen. Laajempi hankintayhteistyö ja sen mukanaan tuoma tehtaan hintatuki ja muut kumppanuussopimuksen elementit näkyvät suoraan asiakkaan kustannuksissa”, kertaa Hakon Petri Aaltonen.

”Kurkin kaltainen golfyhteisö, jossa halutaan tehdä asioita eri tavalla ja korostetaan golfin hauskuutta, sopii hyvin myös meidän toimintatapaamme”, jatkaa Petri.

Kurk Golfin Hill Course avasi tänä vuonna ennen Valley -kenttää. Hillin kunto on saanut kovaa suitsutusta yhdeksän reikää kiertäneiltä. Myös uusittu ravintola on ollut vahvasti asiakkaiden mieleen. 

Etsi luettavaa