Hyppää sisältöön

Kurk Golf kehitti täysin uuden tuotteen golfiin – 30 päivän pelioikeus ilman sitoutumispakkoa

Kurk Golfin Hill-kentällä on tänään ensimmäistä päivää käytössä uusi GoGolf Play -tuote.

GoGolf Play on uusi tilauspohjainen tapa pelata golfia, joka on nyt käytössä Kurk Golfin Hill-kentällä.

Kurk Golf on Kirkkonummella sijaitseva golfliiketoiminnan testilaboratorio. Näin voi sanoa, sillä kaksi vuotta sitten Kurk Golf lanseerasi Uuno-pelituotteen. Sen mullistava idea oli, että jokainen green fee on aina edellistä euron edullisempi. Kun pelaaja oli kiertänyt 25 Uuno-kierrosta, hän pelaisi loppukauden ilmaiseksi.

Viime viikolla Kurk Golf otti ensimmäisenä golfkenttänä käyttöön GoGolfin kehittämän uuden pelituotteen GoGolf Playn. Tuote oli aktivoitavissa ensimmäisen kerran vappupäivänä. GoGolf Play -tuote perustuu kuukausiveloitukseen.

”GoGolf tunnetaan Suomessa ja myös ulkomailla uusista innovatiivisista ratkaisuista harrastaa golfia. Meidän missiona on helpottaa golfin harrastamista”, sanoo GoGolf Play -tuotteen kehityksestä vastannut Hanni Tyry.

Mistä uudessa tuotteessa on sitten oikein kyse? 

GoGolf Play ostetaan aina kuukaudeksi kerrallaan, ja se on voimassa aktivointi hetkestä 30 päivää. Se ei sisällä sitoutumispakkoa.  Pelioikeus aktivoituu ensimmäisen kierroksen yhteydessä, ei maksutapahtuman yhteydessä.

Mallia haettu musiikkiteollisuudesta

GoGolfin toimitusjohtaja Mikael Hästbacka sanoo, että käyttöoikeuteen perustuva ns. subscription-liiketoimintamalli mullisti musiikkiteollisuuden. Nyt GoGolf on palvelumuotoillut vastaavan tuotteen golfareille.

”Nyt lanseerattu uusi pelaamisen muoto, jossa voi ostaa kuukausipohjaisen pelipaketin, on vastaanotettu markkinoilla positiivisesti jo soft launch -vaiheessa. Taustalle rakennettu järjestelmämme mahdollistaa tulevaisuudessa myös useiden kenttien liittämisen osaksi palvelua”, Hästbacka sanoo.

”Analysoimme kulutusta ja muokkaamme palvelua markkinatoiveiden mukaan. Kuluttajien valinnanvapaus on saapumassa myös golfiin. Vapaan kenttäkapasiteetin monetisoinnista tässä luonnollisesti on myös kyse.”

Uusi pelaamisen kuukausipohjainen malli voi olla mullistava uutuus golftoimialalla.

”Yhdeksän reiän GoGolf Play -tuote soveltuu Kurkin Hill-kentälle loistavasti. Pelioikeuksilla saadaan hyödynnettyä muutoin hiljaisempaa vapaata kapasiteettia, mutta samalla houkuteltua Kurkiin myös uusia kävijöitä. Olemme innolla kokeilemassa tätä uutta pelioikeusmuotoa ja mietinnässä on rakentaa konseptin ympärille myös uusia pelituotteita”, sanoo Kurk Golfin operatiivinen johtaja Petteri Patjas.

Pelioikeuden voi ostaa ja uusia GoGolfin verkkokaupassa tai suoraan Kurk Golfista. GoGolf Playllä pelaavat voivat varata lähtöajan 7 päivää etukäteen muiden pelioikeutettujen tapaan.

Henkilökohtaiset pelioikeudet sisältävät myös kymppikortin GoGolfin rangeilla, jotka toimivat Kurk Golfin lisäksi myös Vantaalla (GoGolf Megarange Airport) ja Espoossa (GoGolf Range Leppävaara).

Pelioikeudet ovat ostettavissa ainoastaan GoGolfin jäsenille. Voit liittyä jäseneksi täältä.

Näin ostat GoGolf Play -pelioikeuden:

  1. Draivaa osoitteeseen gogolf.fi/shop ja valitse sopivin pelioikeus.
  2. Lisää tuote ostoskoriin ja maksa.
  3. Saat sähköpostiisi tilausnumeron/tilausvahvistuksen.
  4. Varaa aika normaalisti Kurkista. 
  5. Pelioikeus aktivoidaan ensimmäisen kierroksen yhteydessä Kurkin caddiemasterilla.
  6. Pelaa koko kuukausi rajoituksetta ja nauti! 
  7. Uusi pelioikeutesi suoraan Kurkissa tai GoGolfin verkkokaupasta. 

Kurk Golf kuuluu GoGolf-konserniin.

Etsi luettavaa