Hyppää sisältöön

Kultaranta Golfin purjeissa myötätuulta – Kalle Samooja käyntikorttina ulkomailla

Kultaranta Resortin ja Aura Golfin yhteispaketti on noussut yhdeksi messutarjousten suurimmista hiteistä
Kultaranta Resortin golfkenttä sijaitsee kauniissa saaristolaismaisemissa.

Kierrosmäärät ja jäsenmäärät ovat Naantalissa ennätysluvuissa. Hittituotteeksi golfareille on noussut majoituksen, aamiaisen ja pelit sisältävä paketti, jonka suosio pohjautuu Kultaranta Resortin palvelukonseptin kehittymiseen.

Kun Kultarannan golfkenttä avattiin 2007, yksi markkinoinnin kulmakivistä oli  kentän avaaminen myös niille, joilla ei vielä ole green cardia. Seuran jäsenkorttia ei kyselty, ovet haluttiin avata myös tuoreille pelaajille.

Aloittelijat ja vähän pelanneet ovat kuitenkin hakeneet ”vauhtia” peliinsä Kultarannan harjoitusalueilta, sekä erittäin tasokkaalta par 3-kentältä. Pelaajille miellyttävän ja maisemiltaan kauniin 18 -reikäisen kentän valtasivat golfarit Turun talousalueelta, sekä entistä enemmän myös muualta Suomesta. 

Jan Sederholmin suunnittelemalla kentällä on ollut sen ensimmäisistä vuosista alkaen  tavanomaista helpompaa tehdä tulosta ja poistua viimeiseltä viheriöltä hymy huulilla, sillä kenttä on lähes poikkeuksetta ollut hyvässä kunnossa ja selkeä pelata.

Kultaranta Resort ja Kultaranta Golf ajautuivat ensimmäisten toimintavuosiensa aikana taloudellisiin vaikeuksiin, joita purettiin molempien erillisellä yrityssaneerauksella, jotka käynnistyivät vuosien  2016-2017 taitteessa.

Kultaranta Resort  versio 2.0

Vuodesta 2014 yritykset ovat tehneet organisaatiomuutoksen jälkeen huomattavasti parempaa tulosta ja Kultarannan palvelukonsepti on monipuolistunut kovaa vauhtia.

”Kuluva vuosi on sujunut hienosti. Olemme kasvattaneet asiakasmääriä kaikilla osa-aluilla kuluvan vuoden aikana: golfpelaajien, kokousvieraiden  sekä hotellimajoittujien määrässä.  Parhaillaan golfkentällä on  yhteislähtö, kokoustilat pienistä suuriin kaikki käytössä ja hotelli on täynnä”, myyntipäällikkö Timo Salo summaa tilanteen elokuun viimeisen viikon tiistaina.

Kultaranta on jo ympärivuotinen Resort, jossa on majoitustilaa hotellissa ja huoneistoissa yhteensä 115-120 henkilölle kerrallaan. Lomakaudella majoitustilat ovat etenkin golfarien, Muumimaailmassa vierailevien turistien ja muiden lomaa Naantalissa viettävien käytössä. 

”Upeat luontopolkumme, sekä Kultaranta Outdoor-tuotteemme ovat oivallisia ulkoiluaktiviteetteja yritysvieraillemme. Kultarannan Outdoor-Tuli tuote voitti Matkamessuilla 2019 Luonto matkailussa-kilpailun”, Salo hehkuttaa.

Toinen väylä on yksi kentän helpoimmista lyhyistä par-nelosista, jossa draiveri on tiiauspaikalta luonnollinen valinta

Toinen väylä on yksi kentän helpoimmista lyhyistä par-nelosista, jossa draiveri on tiiauspaikalta luonnollinen valinta

Teemu Tyry

Wellness-osaston monipuoliset palvelut klubitalon alakerrassa jäävät monella golfarilla jopa huomaamatta.

”Yritysvieraat ovat löytäneet sen maailman kiitettävästi. Ammattitaitoiset personal trainerit ja liikunnanohjaajat liikuttavat vieraitamme niin sisällä liikuntatiloissamme kuin luonnon helmassa”, hän jatkaa.

Yhteistyö Kalle Samoojan kanssa toimii

European Tourille noussut Kalle Samooja edustaa kolmatta kautta Kultaranta Golf Clubia. Harjoittelun ja pelaamisen lisäksi Samooja on järjestänyt yhteistyökumppaneilleen tapahtumia kotikentällään. Kultarannan logo on myös näyttävästi esillä Samoojan bägissä hänen kiertäessään Euroopan lisäksi myös muilla mantereilla .

Kalle Samooja starttasi viimeiselle kierrokselle kello 8.40

Kalle Samooja starttasi viimeiselle kierrokselle kello 8.40

GETTY IMAGES

”Kalle on kokenut ja järkevä maailmanmatkaaja, jonka kanssa on suuri etuoikeus tehdä yhteistyötä. Hänen näkyvyydellään ja yhteydellään Kultarantaan on merkittävä vaikutus moneen suuntaan,  luonnollisesti myös kotimaan markkinoinnin apuvälineenä”, Salo kiittelee.

Asuntomessut tuovat Kultarannan entistä lähemmäksi Naantalia Kultaranta Resortin aluellaa on nykyään noin 300 asukasta. Timo Salo uskoo määrän tuplaantuvan tehtyjen ja tehtävien tonttikauppojen ja rakentamisen myötä vuoteen 2022 mennessä. Tätä tavoitetta tukee vahvasti myös samana vuonna pidettävät Asuntomessut, joiden alue rajoittuu Kultarannan kentän 12:n väylän tiiauspaikan taakse. 

Majoituspaketti myy syksylläkin

Kultarannassa panostetaan vielä kauden toisellakin puoliskolla vieraspelaajiin, pariskuntiiin, sekä pieniin ja isoihin ryhmiin.

”Golfilla menee erinomaisesti. Seurassamme (Kultaranta Golf Club Naantali) on jäsenmäärä kasvanut lähes sadalla  viime kauden lopusta. Tässä suuri merkitys on prollamme Ville Rintalalla, sekä  toiminnanjohtaja Antti Kaarrolla, jotka ovat seuran toimihenkilöiden kanssa luoneet Kultaranta Golf Clubista

vetovoimaisen ja jäsenillemme miellyttävän yhteisön viimeisten vuosien aikana.”

Myös pelaajamäärissä Naantalissa oltiin ennätysluvuissa elokuun lopulla.

”Pelaajia on ollut yli 1 000 enemmän kuin edellisellä ennätyskaudella, joten kauden kokonaismäärä tullee nousemaan 26 000 kierroksen hujakoille, uusiin ennätyslukuihin”, Salo ennakoi.

Merkittävänä tekijänä kasvuun hän nostaa esiin golf+majoituspaketin hyvän menekin läpi kauden.

”Palveluidemme määrä ja laatu ovat jatkuvasti parantuneet, Kultaranta ympäristöineen on löydetty kohteeksi, jossa on syytä pysähtyä ja viettää laatuaikaa läheisten kanssa.”

GoGolfin kesäkuussa ja elokuussa tekemät vierailut ja oman kisan järjestäminen Naantalissa vahvistavat Salon kertomaa. Golfkeskus on kehitttynyt reilussa kymmenessä paitsi golfin, myös muiden palveluiden osalta tasokkaaksi viihtymiskeskukseksi, joka on lunastanut paikkansa kotimaisten Golf  resortien kärkipäässä.

Kultaranta Golf

asuntomessut 2022 Naantali

Etsi luettavaa