Hyppää sisältöön

Kulokorpi porhaltaa kärjessä

Kristian Kulokorvella peli kulkee Linna Golfissa.

Kristian Kulokorpi piti jalan kaasulla myös toisena kilpailupäivänä Audi Finnish Tourin Linna Golfin osakilpailussa. Jenna Mäihäniemi johtaa naisten kilpailua.

Kristian Kulokorpi on kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksessa -10. Hän pelasi maanantaina kierrostuloksen 68 (-4). Kaulaa toisena olevaan Joonas Granbergiin on kaksi lyöntiä. Kolmatta sijaa jakavat ensimmäisen FT-kisan voittanut Kim Koivu ja nuori Matias Honkala. He ovat neljä lyöntiä Kulokorpea perässä.

”Tänään oli todella hyvää lyömistä, jopa parempaa kuin eilen. Kaikki kuusi birdieä olivat ihan lyhyitä upotuksia, keskimäärin varmaan jotain 60-senttisiä. Ja laitoin tuossa takaysillä kolme metristä puttia ohitse, se vähän rokotti tulosta. Hyvää peliä ollut, ja sitä lähdetään jatkamaan huomenna”, Kulokorpi suunnitteli.

”On helppo pelata, kun lyönti on kunnossa. Ei ole jännitystä missään vaiheessa. Aina pallolle tullessa on tosi luottavainen fiilis. Kierteet toimivat molempiin suuntiin”, Kulokorpi sanoi tyytyväisenä.

Mäihäniemi jatkaa kärjessä

Jenna Mäihäniemen johto kaventui maanantaina.

Jenna Mäihäniemen johto kaventui maanantaina.

Juha Hakulinen

Naisten kisassa Jenna Mäihäniemi säilytti johtonsa, vaikka maanantain kierros sujui peräti 11 lyöntiä heikommin kuin sunnuntain avauskierros (66-77) 

”Lipun paikat olivat tänään vähän haastavammat. Kierros oli aika tasaista peliä. Oli siellä pari birdietä, mutta ei mitään ihmeellistä. Nyt vähän treeniä vielä, niin saa hyvät fiilikset lähteä huomiseen”, yhteistuloksessa -1 oleva Mäihäniemi pohti.

Mäihäniemen takana kolme pelaajaa jakaa toista sijaa tuloksessa +3. Tiia KoivistoAnna Kuitunen ja Hannele Mikkola lähtevät varmasti nälkäisinä tiistain päätöskierrokselle kuromaan Mäihäniemen etumatkaa kiinni.

Kisan tulokset löytyvät täältä. Huomenna pelataan kisan päätöskierros.

Etsi luettavaa