Hyppää sisältöön

Kulokorpi aloitti vahvasti Linna Golfissa

Nuori Matias Honkala on pelannut vahvan kauden.

Finnish Tourin toista osakilpailua pelataan parhaillaan Linna Golfissa. Kristian Kulokorpi aloitti vahvasti ja pelasi 66 lyönnin kierroksen.

Kristian Kulokorpi johtaa Linna Golfissa käytävää Audi Finnish Tourin osakilpailua. Kisa on vielä pahasti kesken, mutta Kulokorpi pelasi aamulla tuloksen 66 lyöntiä, millä hän sijoittuu tulosluettelossa korkealle myös siinä vaiheessa, kun koko porukka on päässyt maaliin. Puoli kahteen mennessä maaliintulleista myös Jani Hietanen (69), Jonas Väisänen (70) ja Ilari Saulo (71) ovat onnistuneet alittamaan parin.

Naisten sarjassa parhaiten on aloittanut Jenna Mäihäniemi, joka pelasi etuysin yhden eaglen ja kahden birdien ansiosta tulokseen -4. Maaliin tulleissa Sarfvikin Hannele Mikkola johtaa tuloksella par. Molemmat pelaavat parhaillaan takaysiä.

Linna Golfin osakilpailun kokonaispotti on 10 000 euroa, ja sitä tavoittelee kova osanottajajoukko.

”Fieldihän (osallistujalista) on tosi hyvä. Kim Koivu on tosi vahva. On mielenkiintoista myös nähdä, miten loistavasti kautensa aloittanut Matias Honkala pelaa. Tällaisia nuoria kavereita on hienoa nähdä kärkitaisteluissa. Mutta, kilpailussa on mukana myös paljon kokeneita ammattilaisia Peter Erofejeffin johdolla. Meillä on mielenkiintoinen kattaus täällä. Yksi mainitsemisen arvoinen on ehdottomasti myös Erkki Välimaa, joka oli 80- ja 90-luvulla Suomen ykköstykkejä”, kiertueenjohtaja Markus Ervasti kertoo odotuksistaan.

Linna Golf huippukunnossa

Pelaajat saavat kiertää huippukuntoista kenttää.

”Aikainen kevät takasi sen, että olemme päässeet tekemään kevättöitä hyvissä ajoin. Viime syksynä tehdyt väylä- ja viheriöilmastoinnit ovat onnistuneet, ja kenttä on tällä hetkellä absoluuttisen hienossa kunnossa. Muutenkin kausi on alkanut mukavissa merkeissä, ja meillä on tulossa tapahtumien osalta vilkas kesä”, Linna Golfin toimitusjohtaja Petri Keskitalo sanoo.

”Itse kilpailuun odotukset ovat korkealla. Tämä on Suomen ykköskiertue, ja täällä on paljon hyviä pelaajia paikalla. Totta kai on myös kiva seurata, miten hämeenlinnalaiset pelaajat pärjäävät tutulla kentällä”, Keskitalo jatkaa.

Kilpailu käynnistyi tänään kello 8.00. Viimeiset pelaajat lähtevät liikkeelle 13.50 eli maalissa he ovat puoli seitsemän aikaan. Voit seurata kisan kulkua Audi Finnish Tourin livescoringin välityksellä.

Etsi luettavaa