Hyppää sisältöön

Kullo Golf järjestää Suomen suurimman scramblen – pääpalkintona Mersu

Kullo Golfissa jaetaan Mersu syyskuussa käytävässä Scramblessa

Kullo Golf Club järjestää yhteistyössä kumppaninsa Mercedes Benzin kanssa Suomen suurimman Scramble -kilpailun. Koko viikonlopun kestävässä tapahtumassa jaetaan pääpalkinnoksi C-sarjan Mercedes Benz.

Yrityksille ja yhdistyksille suunnattu golfkilpailu Suomen suurin scramble käydää 1.-2.9.2018 Kullo Golfin kentällä. Kilpailussa pelataan Texas Scramble -pelimuotoa neljän hengen joukkuein. Kisaan voi osallistua mikä tahansa yritys tai yhdistys. Kilpailun pääpalkinto luovutetaan ainoastaan yritykselle tai yhdistykselle – ei yksityishenkilölle. 

”Saimme idean järjestää suuren kilpailun yhdessä Hanna Teerijoen kanssa. Tällä saadaan varmasti paljon näkyvyyttä ja toivottavasti suuri ja menestyksekäs kilpailu pelattua. Varmasti uudenlainen tunne monelle pelaajallekin kentällä kun tietää takaraivossa, että pääpalkintona on auto”, Kullon toimitusjohtaja OP Nissinen kertoo. 

Mukaan otetaan peräti 100 joukkuetta. Tapahtuma järjestetään neljänä yhteislähtönä viikonlopun aikana. Jos parhaat joukkueet päätyvät tasatilanteeseen, järjestää kilpailutoimikunta uusinnan kilpailun voitosta. Sijat 2-5 saavat tuotepalkinnot, jotka ratkaistaan pienemmän tasoituksen perusteella. 

Kilpailumaksu on 1000 euroa (sisältää ALV). 

Lisätietoa kilpailusta Kullo Golfin sivuilta: Suomen suurin scramble

 

Etsi luettavaa