Hyppää sisältöön

Kuchar ja kaltoin kohdeltu caddie sopivat riidan – kumpikin pyysi toisiltaan anteeksi

David Ortiz ja Matt Kuchar tulivat hyvin juttuun Meksikon-turnauksen aikana

Matt Kuchar maksoi yleisön painostuksesta 50 000 dollarin palkkion tilapäiselle caddielleen. Helmikuisessa tapaamisessa miehet löivät myös kättä päälle.

Matt Kucharin epäsuosioon ajaneesta caddie-episodista on tihkunut jälleen tietoa – tällä kertaa Kucharin kannalta positiivista sellaista.

Kucharin vakituista caddietä Meksikossa viime syksynä tuurannut David Ortiz nimittäin antoi hiljattain haastattelun, jossa hän paljasti kaksikon tavanneen helmikuussa Meksikossa WGC-kisan yhteydessä.

Tapaamisen aikana molemmat pyysivät toisiltaan anteeksi, Ortiz kertoi haastattelussa.

Soppa syntyi siitä, kun Kuchar rupesi kitsastelemaan caddie-palkkion kanssa voitettuaan PGA Touriin kuuluvan Mayakoba Golf Classic -kilpailun ja 1,3 miljoonan dollarin voittopotin. Ortiz ei lukenut Kucharille griinejä eikä myöskään auttanut tätä mailavalinnoista, mutta toisaalta kaksikko tuli keskenään hyvin juttuun kentällä. Voitto oli  Kucharille ensimmäinen pitkään aikaan.

Yleensä pelaajat maksavat vakituiselle caddieilleen voitosta 10 % palkkion, mutta Kuchar ei alkuun maksanut Ortizille ekstraa voitosta ja pitäytyi 5 000 dollarin sovitusta palkkiossa, jota Ortiz piti pitkään ennakkomaksuna.

Ortiz toi palkkioasian julkisuuteen, koska koki kokeneensa vääryyttä. Samalla se teki lommon Matt Kucharin mukavan miehen -maineeseen. Yleisön painostuksesta Kuchar lopulta maksoi 45 000 dollarin lisäpalkkion voitosta Ortizin tilille kuukausia myöhemmin.

Alkuun Kucharin manageri Mark Steinberg oli tarjonnut tälle 15 000 dollarin voittobonusta, kun Ortiz oli ensin joutunut lähettämään tälle useita sähköposteja ja kommentoinut asiaa julkisuudessa.

Nyt Ortiz kertoi pyytäneensä Kucharilta anteeksi aiheuttamaansa kohua.

”Sanoin hänelle, että minulla ei ollut koskaan tarkoitusta häpäistä häntä, mutta minusta tuntui siltä, että minun täytyy kertoa totuus asiasta”, Ortiz sanoi.

Kaksikon tapaaminen kesti 40 minuuttia ja sen aikana nautittiin appelsiinimehua. Ortiz kertoi, että Matt kysyi häneltä perheen kuulumisia ja näytti kuvia perheestään sekä videon yhden poikansa tekemästä hole-in-onesta.

Lähde: Golf.com

Etsi luettavaa