Hyppää sisältöön

Krista Junkkari viidenneltä sijalta EM-kisojen päätöspäivään Englannissa

Krista Junkkari nousi vaikean kolmannen kierroksen jälkeen uusintaan voitosta

Krista Junkkarin (69-68-75,-4) peli rakoili perjantaina, Koski-Golfin kasvatti putosi kärkisijalta viidenneksi, vain lyönnin toisesta sijasta jääneenä. Neljä lyöntiä Junkkarin edellä on Skotlannin Hannah Darling (-8)

Moving day on varmasti nimensä mukainen naisamatöörien kisaillessa Englannissa avoimissa EM-kilpailuissaan. Yllätyksellisessä johdossa ollut Krista Junkkari teki kahdella ensimmäisellä reiällään bogit ja birkkuväyläksi luokitellulla kolmosella parin. 

Vaikka hän sai heti korttinsa sopiviin uomiin tekeämällä birkut väylille neljä ja viisi, tuli kova takaisku kierroksen puolivälissä. Yhdeksiköllä Junkkari teki tuplan, kympille bogin. Loppukierroksella kiriä ei enää tullut, lopputulos 75 oli kärkinaisista heikoin ja pudotti Junkkarin jaetulle viidennelle sijalle.

Mahdollisuudet mitaleille, jopa voittoon ovat edelleen olemassa lauantain kierroksella.

Muista suomalaisista kolmannen kierroksen jälkeisen cutin selvittivä Emilia Tukiainen (+4) sekä Kerttu Hiltunen (+5), joiden tulos perjantaina oli 70,-2. Krista Riihijärvi (+7), Daniella Barrett (+10) sekä Petra Salko (+18) karsiutuivat.

Neljäs ja ratkaiseva kierros pelataan lauantaina.

Kilpailun tuloslistan löydät täältä.

Etsi luettavaa