Hyppää sisältöön

Kovanen rakensi huipputuotteen golfareille – Taksilla kiinteillä hinnoilla kentille sekä kotiin

Kovanen on Suomen tunnetuin henkilokuljetuksen brändi

Ripaus luksusta ja toimivuutta hämmästyttävän huokeaan hintaan. Kovanen hoitaa ajamisen, yhteinen golfelämys käynnistyy jo matkalla kentälle.

Laadukas golfpäivä käynnistyy parhaimmillaan  kuin itsestään jo kotona tai työpaikalla ennen kentälle suuntaamista.

Suomen suurimman ja brändiltään tunnetuimman henkilökuljetusyrityksen, Kovasen avulla golfpäivästä voi tehdä kokonaisvaltaisen ”ovelta-ovelle” elämyksen.

Kovanen toi kesän alussa markkinoille golf-kuljetukset, joissa pienikin ryhmä voi tilata kuljetukset yhteen tai kahteen suuntaan tilavissa ja tyylikkäissä, mustissa Mercedes-Benz autoissa.

Luksusta arjen keskelle – enemmän yhteistä aikaa  

Lähdetäänkö pelaamaan kivalla ryhmällä, vietetään tasokas golfpäivä perheen, ystävien, kaveriporukoiden tai yritysasiakkaiden kanssa?

Näitä ajatuksia ja toteutuksiakin tulee alituiseen mieleen golfareille,  joille yhdessä kokeminen ja elämyksellisyys liittyvät harrastamiseen.

Mikä olisi mukavampaa, kuin käynnistää matka yhdessä?

Hirsala on yksi huippukentistä, jolle Kovanen kuljettaa seurueen 85 euron hinnalla pääkaupunkiseurudulta.

Hirsala on yksi huippukentistä, jolle Kovanen kuljettaa seurueen 85 euron hinnalla pääkaupunkiseurudulta.

Teemu Tyry

Istahtaa tilavan ja tyylikkään auton  nahkapenkille ja startata matka kohden suosikkikenttää? Kierroksen päätyttyä jälkipelit klubilla, maittava illallinen juomineen, palkintojenjako. Kotimatkalle turvallisesti tarinointia ja yhdessäoloa jatkaen. 

Kovanen ajaa, muut nauttivat.

Lomamatkoilla ulkomailla yhteinen matka  kentälle on osa laadukasta golfkokemusta.  Tälle palvelulle on kysyntää myös Suomessa, uskoo Kovasen toimitusjohtaja Kati Rajala.

”Halusimme luoda golfareille toimivan tuotteen, joka tuo pelikokemukseen lisäarvoa. Hivenen luksusta ja kuljetuksiin liittyvää helppoutta. Kovasen kyydissä ihmiset pääsevät täysillä keskittymään oleelliseen, yhdessä oloon ja hengen luomiseen”, Rajala kertoo.

Palvelu on suunnattu sekä yritysten kuin yksityishenkilöiden ja yhteisöjen tarpeisiin.

”Koronan myötä golfin ja golfkeskusten suosio on noussut huomattavasti myös yrityspuolella tapaamispaikkana. Tämän trendin uskomme jatkuvan.”

Kiinteä hinta ja pelipallot kierrokselle

Kovasen golf-kuljetuksissa ajoneuvoina käytetään tasokasta Mercedes-Benzin kalustoa. 

Pääkaupunkiseudulta starttaavila kuljetuksilla on kiinteä yhdensuuntainen hinta riippumatta henkilömäärästä, joka on maksimissaan kahdeksan.

Kahdeksan hengen seurue saa Kovasen golf-kuljetuksen tilauksen yhteydessä kaksi tusinaa palloja käyttöönsä

Kahdeksan hengen seurue saa Kovasen golf-kuljetuksen tilauksen yhteydessä kaksi tusinaa palloja käyttöönsä

Kaikkiin ennakkoon tehtyihin golfkuljetuksiin sisältyy lisäksi pelaajaa kohden kolme palloa (elokuun loppuun asti).

Ensimmäisellä kaudella Kovasen valikoimasta löytyvät valmiina  kuljetukset mm. Linna Golfiin, Tawast Golfiin, Kytäjä Golfiin, Nordcenteriin, Sarfvikiin, Hirsalaan, Peuramaalle, Kurk Golfiin, sekä Porvoon alueen kentille.

Kuljetusten hinnat yhteen suuntaan vaihtelevat 85-250 euron välillä, joita voidaan pitää varsin edullisina henkilömäärä (1-8) ja helppous  huomioiden.

Palvelua japanilaisen majatalon filosofialla

Kaikki Kovasen golf-kuljetusten autot desinfioidaan huolellisesti ajojen välillä. Turvallisuus on tärkeä asia.

Rajala haluaa erikseen painottaa palvelun laatua.

”Otan usein malliksi perinteisten japanilaisten majatalojen tavan toimia. Laadukas palvelu koostuu monista pienistä tilannekohtaisista yksityiskohdista. Asiakkaalle muodostuu parhaimmillaan käsitys, että palveluntuottaja lukee hänen ajatuksiaan. Tämän tunteen me Kovasella haluamme tarjota myös golf-kuljetusten käyttäjille”, Kati Rajala määrittää.

Nordcenteriiin suuntautuvaan pelimatkaan on monta hyvää syytä liittää kierrosten välissä tai päivän päätteeksi ruokailu juomiineen. Kuva Benzin seitsemänneltä

Nordcenteriiin suuntautuvaan pelimatkaan on monta hyvää syytä liittää kierrosten välissä tai päivän päätteeksi ruokailu juomiineen. Kuva Benzin seitsemänneltä

Teemu Tyry

Kovanen Yhtiöt Oy:

-Heikki Kovanen perusti yrityksen vuona 1978. Nykyään se on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys, joka kuuluu pohjoismaiseen Cabonline -konserniin. 

-Yhtiö tarjoaa laadukkaan kuljetuksen niin yksittäisen henkilön kuin isoimmankin ryhmän erilaisiin kuljetustarpeisiin taksipalvelusta tilausajoihin. 

-Kovasen ympäristöystävällinen ja markkinoiden edustavin kalusto koostuu mustista Mercedes-Benz -limousineista, sedan-takseista, tilatakseista, pikkubusseista sekä tilausajobusseista.

Kovanen

Kovanen, golf-paketit

Etsi luettavaa