Hyppää sisältöön

Kova tuuli sotkenut aikatauluja karsinnoissa – Kahlos ja Kakko edelleen rajan paremmalla puolella

Juuso Kahlos vastasi päivän parhaasta tuloksesta.

Juuso Kahlos on kolmannen kierroksen loppuun kiertäneistä suomalaispelaajista korkeimmalla sijalla European Tourin karsintojen toisessa vaiheessa.

Kova tuuli on sotkenut hieman aikatauluja Espanjan itärannikolla neljällä eri kentällä käytävissä European Tourin karsintojen toisen vaiheen kilpailuissa. Alenda Golfissa ja Bonmontissa lähtöjä jouduttiin siirtämään myöhäisempään ajankohtaan. Sen sijaan Desert Springissä ja Las Colinaksessa kolmas kierros on jo ehditty pelata päätökseen.

Desert Springissä kisaavat Juuso Kahlos ja Roope Kakko ovat ainoat suomalaispelaajat, jotka ovat kolmannen kierroksen jälkeen karsintarajan paremmalla puolella. Toisen vaiheessa jokaiselta paikkakunnalta joka neljäs etenee jatkoon eli käytännössä 19–20 pelaajaa.

Kahlos on tuloksellaan (-2) sijalla sijalla 14. Kakon tulos on +1, mikä riittää 18. sijaan. Desert Springsissä 20 parasta jatkaa eteenpäin. Kolmas suomalainen kentällä on Alex Hietala, jonka mahdollisuudet jatkopaikkaan menivät eilen, kun hän pelasi tuloksen 84.

Myös Las Colinasissa kolmas kierros on ehditty pelata päätökseen. Siellä lähimpänä paikkaa karsintafinaalissa on Sami Välimäki, joka on yhteistuloksellaan sijalla +1 sijalla 29. Tässä vaiheessa häntä erottaa kaksi lyöntiä paikasta Luminen kentillä pelattavassa finaalikisasta.

Oliver Lindellillä (+5) matkaa Lumineen on jo kuusi lyöntiä, joten häneltä vaaditaan huomenna todellinen superkierros, jotta paikka karsintafinaalissa heltiäisi. Linus Väisäsen kolmen kierroksen yhteistulos on +9.

Alenda Golfissa ja Bonmontissa pelattavaa kisaa tuskin ehditään pelata tänään loppuun, sillä lähdöt venyivät pitkälle iltapäivään.

Alendassa pelaava Antti Ahokas oli kahden päivän jälkeen tuloksessa +8, joten häneltä vaadittaisiin kaksi superkierrosta jatkoonmenoon.

Bonmontissa kisaava Lauri Ruuska oli puolestaan kahden kierroksen jälkeen hyvissä asetelmissa, sillä hän jakoi kisan puolivälissä 14:tä sijaa.

Tulospalvelu Alenda | Tulospalvelu Bonmont | Tulospalvelu Desert Springs | Tulospalvelu Las Colinas

Etsi luettavaa