Hyppää sisältöön

Korhoselle tärkeitä euroja – Levy vei jännän uusinnan

Mikko Korhonen taistelee tosissaan sijoituksesta rankingin 110 parhaan joukossa.

Mikko Korhonen sijoittui 28:nneksi Saksassa pelatussa Euroopan Tourin kisassa. Roope Kakko jäi 57:nneksi.

Mikko Korhonen jakoi 28. sijaa Porsche European Openissa Saksassa. Korhonen pelasi tänään kolme alle parin onnistuttuaan eiliseen tapaan takaysillään. Tänään Korhonen pelasi sen peräti neljä alle parin.

Korhosen kierros alkoi kahdella bogilla, mutta sen jälkeen virheitä ei enää tullut. Hän kuittasi toisen niistä jo kolmannella reiällä, ja peli alkoi ykkösreiällä (Korhosen kymmenes), jolle nummelalainen teki kierroksen toisen birdiensä.

”Aika tukkoinen alku tänään, parilla bogilla liikkeelle. Siinä oli jo vähän sellainen fiilis, että menivätkö kaikki paukut eiliseen. Sitten tuli liuta hyviä pareja, ja aloin pikkuhiljaa osua palloon. Takalenkki olikin sitten oikein hyvää peliä”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Birdiet Korhonen teki lisäksi rei’ille 14, 15 ja 17. ”Viimeisellä puttasin metristä ohi, se jäi vähän harmittamaan, mutta muuten jäi hyvä maku”, Korhonen sanoi tiedotteessaanb.

Korhonen tienasi sijoituksellaan noin 17 000 euroa. Ne tulivat tarpeeseen, sillä hän taistelee loppukaudella sijoituksesta 110 parhaan joukossa. Kyseinen määrä pelaajia saa pelioikeuden kiertueella myös ensi kaudella. Korhosen ohjelmassa on vielä kolme kilpailua tällä kaudella. 

Kakolle liika bogeja

Roope Kakko ei saanut sunnuntaina kirivaihdetta päälle. Hän teki kyllä kuusi birdietä, mutta kun bogeja ja pareja tuli yhtä monta, niin espoolaisen oli tyytyminen jaettuun 57. sijaa. 

Ensi viikolla pelattavan Ryder Cupin jälkeen ”runkosarjaa” on jäljellä enää viisi kisaa, joista viimeiseen WGC-kisaan Kakon kategoria ei riitä. Neljässä jäljellä olevassa kisassa Kakko tarvitsee huippusijoituksia, jotta nousisi rankingissa 110 parhaan joukkoon.

Levy voitti uusinnassa

Kisan voitto ratkaistiin uusinnassa, johon ylsivät Alexander Levy ja huikean sunnuntaikierroksen (64) pelannut Ross Fisher. Voiton vei lopulta Levy, joka upotti toisella uusintareiällä birdien noin kahdeksasta metristä. Voitto oli 26-vuotiaalle Levylle uran kolmas. 

Levy oli vahvoilla jo ensimmäisellä uusintareiällä, mutta Ross Fisherin upea kolmas lyönti vajaaseen puoleen metriin avitti englantilaisen toiselle uusintareiälle.

 

 

 

Etsi luettavaa