Hyppää sisältöön

Korhosella kelpo avaus kauteen – Kakko, Pulkkanen ja Samooja pelasivat pariin

Mikko Korhonen alitti torstaina parin kahdella lyönnillä.

Mikko Korhonen käynnisti European Tour kauden 2020 kelpo kierroksella. Kolme muuta suomalaista kärkkyy cut-rajan tuntumassa.

Mikko Korhonen on avauspäivän jälkeen jaetulla 33. sijalla Abu Dhabissa pelattavassa European Tourin kisassa. Korhonen pelasi avauskierroksen tulokseen 70 (-2). Kärkeen hänellä on kuusi lyöntiä matkaa.

Rolex Seriesiin kuuluvaa seitsemän miljoonan dollarin kisaa johtavat Italian Renato Paratore ja Etelä-Afrikan Shaun Norris. Maailmanlistan ykkönen Brooks Koepka ja Australian Jason Scrivener jakavat kolmatta sijaa kaksi lyöntiä kärkikaksikkoa perässä.

Kymppireiältä startannut Korhonen teki sekä etu- että takaysin alkuun kaksi perättäistä birdieä. Bogit syntyivät rei’ille 15 ja 7.

Korhosen kauden avausta voi siis pitää varsin onnistuneena. Edellisen kerran hän kisaili vajaa pari kuukautta sitten European Tourin finaalikisassa Dubaissa.

Kisan kolme muuta suomalaista eli Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja karsinnan kautta kisaan selvinnyt Roope Kakko pelasivat pariin (72) ja ovat ennustettua cut-rajaa lyönnin perässä.

Kakon päivän pelastus oli päätösreiälle syntynyt eagle, joka pitää hänen toiveensa jatkopaikasta paremmin elossa.

Pulkkasen ja Samoojan kierros sujui tuloskortin perusteella tasaisissa merkeissä. Kumpikin teki tänään parien ja kahden birdien lisäksi kaksi bogia.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

 

Etsi luettavaa