Hyppää sisältöön

Korhosella hyvä kierros Portugalissa – unelma elää!

Mikko Korhonen loisti avauskierroksella Portugalissa.

Mikko Korhonen oli jälleen birdie-herkässä kunnossa Portugalissa. Loppukierroksella bogit kuitenkin pitivät jarrua nummelalaisen tuloksessa. Korhonen hyökkää viikonloppuun kuitenkin kaikki kortit avoinna tasaisessa kilpailussa.

Korhosen lähtö toiseen pelipäivään oli jälleen väkevä. Hän teki kolme peräkkäistä birdietä heti kierroksensa alkuu ollen jo -10 tilanteessa 21 pelatun väylän jälkeen. Näihin väyliin oli mahtunut jo 12 birdietä. Etuysin (kentän 10-18) ainoa bogi tuli heti perään 13:nnella, mutta birdiet väylillä 16 ja 17 pitivät tuloksen hyvin ruodussa.

Kentän vaikeampi ysi (1-9) alkoi vuoristoratamaisesti. Mikko teki bogit väylillä 1 ja 3, mutta kuittasi molemmat tekemälle birdiet väylillä 2 ja 4. Loppuun lasketeltiin parien muodossa ja päivän tulos 67 oli kohtalaisen hyvä suoritus – joskin yksi kärkipään huonoimmista.

Tulostaso Portugalissa on ennätyksellisen kovaa. Kun laittaa Mikon tuloksen 67 (-4) vertailuun muiden top-24 pelaajien kanssa, ei kenelläkään löydy huonompaa tulosta!!?? Keskimääräisesti kenttää kärjen osalta pelattiin noin kuusi alle parin. Parasta vauhtia pitivät Andy Sullivan ja Richey Ramsey tuloksillaan -10 (61).

Korhonen jakaa sijaa seitsemän kun vielä osalla pelaajista on vähän kierrostaan jäljellä. Hän tulee lähtemään viikonloppuun kympin joukosta, sijoitus on jotain välillä 7-9. Äärimmäisen tasaisessa kilpailussa kärki on kolmen lyönnin päässä ja samalla 26:s sija vain kolme lyöntiä toiseen suuntaan. Luvassa on yksi Korhosen uran tärkeimmistä viikonlopuista.

Kisaa johtavat Andy Sullivan ja Marc Warren tuloksella -14. Roope Kakko tulee karsiutumaan. Hän on toista kierrostaan -3 ennen kolmea viimeistä. Yhteistulos +1 on kuusi lyöntiä cutin väärällä puolella kun cut on vuoden kovin (-5).

 

Etsi luettavaa