Hyppää sisältöön

Korhosella erikoinen kierros – ei birdien birdietä

Mikko Korhosen birdiehana oli kiinni

Mikko Korhonen pelasi torstaina Italian Openissa erikoisen kierroksen: hän ei tehnyt yhtään birdietä. Silti nummelalainen pelasi par-tulokseen, kiitos takaysillä tekemänsä eaglen. Mikko Ilonen aloitti pelaamalla kierroksen tulokseen yksi alle parin.

Ukkosilma viivästytti Italian Openia torstaina Milanossa. Kisa jouduttiin keskeyttämään aamulla pariin otteeseen, ennen kuin kisaajat pääsivät kunnolla liikkeelle. Suomalaisista Mikko Ilonen ja Mikko Korhonen ehtivät pelata kierroksensa loppuun.

Ilonen aloitti kisan paremmin, sillä hän onnistui alittamaan parin lyönnillä. Ilosen tuloksen pelasti hyvä lähipeli, sillä greeniosumia kertyi ainoastaan yhdeksän. Bogeja tuli neljä, jotka Ilonen kuittaisi viidellä birdiellä.

”Oman startin venyminen tuli minulle kuin tilauksesta. Sain kipeään niskaani yhden ylimääräisen hoidon ja lämmittelyn pääsin tekemään kahdesti. Toisella puoliskolla kierrosta löin muutaman hyvänkin suorituksen, kokonaisuutena esitys ei ollut päätä huimaava. Missailin oikeisiin paikkoihin ja lähipeli oli suhteellisen hyvää. Perjantaina saan levätä ja laittaa itseäni kuntoon, startti venyy ainakin pitkälle iltapäivään”, Ilonen tiedotti Milanosta.

Korhosen kierros oli epätyypillinen. Hän teki etuysillä kaksi bogia. Takaysillä hän teki kahdeksan paria ja yhden eaglen eli kierrostulokseksi kirjattiin tasan par.

Roope Kakko ehti aloittaa avauskierroksensa, mutta tuskin ehtii pelata sitä kovinkaan pitkälle ennen pimeän tuloa.


Kisan voi seurata Viasat Urheilusta ja Viaplayltä


 

Etsi luettavaa