Hyppää sisältöön

Korhonen ylitti pitkästä aikaa parin

Mikko Korhosen vire jatkui Abu Dhabin avauskierroksella.

Lauantai ei ollut Mikko Korhosen päivä Abu Dhabissa, vaikka viimeisen reiän birdie hieman lohduttikin.

Mikko Korhosen putoaminen tulosluettelossa jatkui lauantaina Abu Dhabissa. Avauspäivänä Korhonen oli kymmenentenä, mutta kolmen kierroksen jälkeen hän on tippunut jo 50 huonommalle puolelle. Kolmas kierros on vielä käynnissä.

Korhosen yhteistulos on -3 (68-72-73). Tänään Korhonen siis ylitti pitkästä aikaa par-tuloksen. Edellisen kerran hän ylitti par-tuloksen lokakuun puolivälissä British Openissa, niin ikään kolmannella kierroksella.

Vielä etuysin jälkeen Korhonen oli oli mukavasti pelissä mukana, sillä kahdeksan parin lisäksi hän teki kahdeksannelle reiälle birdien.

Vauhti tyssäsi takaysillä

Lunta alkoi tulla tupaan yhdennellätoista reiällä, jolle hän teki bogin. Kun bogit tulivat myös rei’ille 14 ja 16, Korhonen oli jo kierrostaan kaksi yli parin.

Lohtua tuo hieman viimeisen reiän birdie, joka jätti kierroksesta hieman paremman maun suuhun.

”Onneksi on vielä huominen”, Korhonen sanoi GoGolfin suorassa lähetyksessä aiemmin.

Kaymer jatkaa kärjessä

Kilpailun kärjessä on edelleen Martin Kaymer, joka on ehtinyt pelata yhdeksän reikää on ja on yhteistuloksessa 13 alle parin.

Vain lyönnin päässä kärkkyy päivän kovin nousija, Dustin Johnson. Jo maaliin ehtinyt Johnson lähti kierrokselleen Korhosen kanssa samoista asemista, mutta nousi pelaamaan koko kilpailun voitosta iskettyään tauluun lukeman 64. Oheisessa haastattelussa amerikkalainen hieman vähätteli saavutustaan.

Kahdeksan alle parin kierros vei hänet yhteistulokseen -12. Kierros sisäsi kuusi birdietä, eaglen eikä yhtään bogia.

Kisan tulospalvelu

Seuraa kilpailua Viasat Golf -kanavalta tai Viaplay-palvelusta

Etsi luettavaa