Hyppää sisältöön

Korhonen: ”Yksi vaikeimmista päivistä koskaan”

Mikko Korhosella oli Malesiassa huono lopetus.

Mikko Korhosen avauskierros Malesian helteessä ei sujunut kuin rasvattuna. Univaje ja trooppiset olosuhteet imivät mehut.

Kaksi tuplabogia oli liikaa Mikko Korhoselle Kuala Lumpurissa pelattavassa Malesian Openissa. Ne ja yksi bogi painoivat suomalaisen tuloksen yhden lyönnin plussan puolelle (73), vaikka Korhonen onnistuikin tekemään hienosti neljä birdietä.

Peliesitykseen vaikuttivat vaikeat olosuhteet ja huonosti sujunut valmistautuminen.

”Oli liian kuuma, vaikeat ruoholaadut ja alle tunti unta viime yönä. Yksi rankimmista päivistä kentällä koskaan”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

”Eipä ollut paljoa tänään annettavaa. Tulos on ihan ok, ajattelin että jos pariin tai sen alle menee niin tosi hyvä”, Korhonen sanoi.

Kymppireiältä kierroksensa tänään aloittanut Korhonen pelasi etuysin pariin tehtyään birdiet ja rei’ille 15 ja 18 sekä tuplan 17. reiälle. Takaysin hän aloitti hyvin tehtyään birdiet ykköselle ja kolmoselle.

Pelihuumori vakavoitui jälleen viitosreiällä, jolle syntyi tupla. Näin kaksi alle par-tuloksessa vieraillut Korhonen palasi jälleen ”lähtöpisteeseen”.

Maanmiehensä Mikko Ilosen tapaan myös Korhonen päätti tänään kierroksen bogiin.

Korhonen on nipinnapin sadan parhaan paremmalla puolella, mutta sijoitus saattaa siitä pudota, kun kaikki pelaajat pääsevät maaliin. Lyönnin suuremman tuloksen pelannut Mikko Ilonen jakaa 127:tä sijaa.

Kisaa johtaa edelleen skotti Marc Warren, joka läväytti tauluun huipputuloksen 63 (-9). Kakkossijaa tällä hetkellä jakava Phachara Khongwatmai on kaksi lyöntiä Warrenia perässä.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata Viasatilta tai Viaplayltä

Etsi luettavaa