Hyppää sisältöön

Korhonen teki kolme bogia loppuun – miestä ei nähdä kahdella viimeisellä kierroksella

Mikko Korhosen ote pääsystä viikonlopun peleihin kirposi toisen kierroksen lopussa.

Mikko Korhosta ei nähdä PGA Championshipin päätöskierroksilla. Korhonen lopetti kierroksensa kolmeen bogiin ja eroa cut-rajaan kertyi kolme lyöntiä.

MIKKO KORHOSEN tie nousi pystyyn PGA Championshipissä loistavasti sujuneesta avauskierroksesta huolimatta.

Toinen kierros päästiin pelaamaan loppuun vasta tänään, sillä ukkonen keskeytti toisen kierroksen. Korhonen ehti eilen pelata neljä reikää. Avauskierroksella syntyneen tuplan jälkeen hän teki kolme paria.

 

KUN PELEJÄ päästiin tänään jatkamaan, Korhonen taisteli koko ajan putoamista cut-rajaa vastaan. Hän oli neljän pelatun reiän jälkeen tuloksessa par, joka muodostui myös cut-rajaksi.

Kymppireiältä startannut helsinkiläinen teki 17. reiälle bogin, jonka hän paikkasi tekemällä birdien ykköselle. Neljännen reiän bogin hän kuittasi tekemälle birdien kuutoselle ja sai nenänsä taas pinnalle.

Sitä seurannut bogi seiskalla taisi viedä uskon, sillä Korhonen teki bogit myös kahdelle viimeiselle reiälle. Näin hänen tuloksekseen muodostui +3 (68-75) ja nimen perään tuli kirjaimet MC.

 

ODOTUKSET menestymismahdollisuuksia kohtaan nousi Suomessa taivaisiin, kun uransa ensimmäiseen major-turnaukseen päässyt mies pelasi avauskierroksen sensaatiomaisen hyvin kaksi alle parin ja oli avauspäivän jälkeen 17:ntenä.

Korhosen ei kuitenkaan tarvitse hävetä esitystään, sillä cutista putosi koko joukkue nimimiehiä, kuten Henrik Stenson, Sergio Garcia, Alex Noren, Patrick Reed ja Bubba Watson.

Kisan kärjessä kahdelle viimeiselle kierrokselle lähtee Gary Woodland (-10) ennen Kevin Kisneriä (-9) sekä Rickie Fowleria ja Brooks Koepkaa (-8).

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana Viasat ja Viaplay. Lähetys alkaa klo 21

 

Etsi luettavaa