Hyppää sisältöön

Korhonen taisteli kärkipaikasta, kunnes teki bogin ja tuplan

Mikko Korhosen päivä synkkeni loppukierroksella.

Mikko Korhonen epäonnistui loppupään rei’illä Tsekissä pelattavassa Euroopan Tourin kisassa. Kakko teki päivän 16. reiälleen bogin ja viimeistä edelliselle tuplan. Ne pudottivat hyvässä vauhdissa olleen nummelalaisen pois terävimmästä kärjestä.

Mikko Korhonen aloitti tänään Czech Masters -kisan kymppitiiltä ja seitsemällä parilla. Sitten birdietä tuli kaksi peräkkäinen ja vielä seuraavan viiden reiän jaksoon pari lisää. Korhonen oli avauskierrosta neljä alle parin ja vain lyönnin kärkeä perässä.

Seiskareiällä Korhosen korttiin merkattiin kuitenkin kierroksen ensimmäinen bogi ja kahdeksannelle eli Korhosen päivän toiseksi viimeiselle reiälle harmittava tuplan. Ne pudottivat Korhosen kertaheitolla 30 parhaan huonommalle puolelle. Viimeiselle reiälleen Korhonen teki parin.

Kisan ensimmäinen kierros on vielä kesken. Tällä hetkellä kärjessä ovat olympiakävijä Belgian Thomas Pieters ja kokenut ruotsalainen Peter Hanson. Heidän tuloksensa Albatross Golf Resortin kentällä on viisi alle parin. Pietersin ja Hansonin takana on kuitenkin vielä monta kierroksella olevaa pelaajaa tuloksessa neljä alle parin. 

Tällä hetkellä Korhonen on siis kärkeä neljä lyönti perässä, mikä ei ole määrä eikä mikään, sillä kisaa on vielä kolme kierrosta pelaamatta.

Kilpailun tulospalvelu


Tänä viikonloppuna Czech Mastersia voi seurata ilmaiseksi Viaplayssä ja Viasat Urheilun verkkosivuilla. 
Haluatko sinäkin Tsekkiin pelaamaan? Lähde GoGolfin Big Bang 2 -matkalle Golf Konopisteeseen lähelle Prahaa.

 

Etsi luettavaa