Hyppää sisältöön

Korhonen tahdonvoimalla jatkoon sumuisessa tynkäkisassa

Mikko Korhonen teki lauantaina yhden birkun ja viisi bogia

Mikko Korhonen ja Roope Kakko selvittivät tiensä jatkoon Saksassa, jossa pelataan sääolosuhteiden vuoksi vain kolme kierrosta.

Mikko Korhonen (-6) otti huikean loppukirin ja nousi mukaan sunnuntain päätöskierrokselle Porsche European Openissa. Hän jakaa kisassa 33:ta sijaa.

Kuusi reikää ennen kierroksensa loppua Korhonen oli vielä kaksi lyöntiä karsintarajan alapuolella. Nummelalainen pelasi kuitenkin kierroksen viimeisen kolmanneksen neljä alle parin tehden kolme perättäistä birdietä kolmelle viimeiselle reiälle.

Korhosen kierrostulokseksi tuli viisi alle parin. Se on hieno tulos, kun ottaa huomioon, ettei Korhonen ollut kovinkaan tyytyväinen peliesitykseensä.

Kierrostulos viisi alle parin oli erinomainen saavutus ottaen huomioon, ettei Korhonen ollut erityisen tyytyväinen peliinsä. 

”Nyt oli kyllä ihan puhdasta tahtoa ja venymistä. Aika hirveää lyömistä edelleen, kärsivällisyys on koetuksella. Loppuun sain sitten pari onnistumista, kolme hyvää rautaa ja hyvät putit”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Myös Roope Kakko eteni jatkoon tuloksella -5. Hän jakaa kisassa sijaa 46. Kakko pelasi tänään tuloksen 69 (-2), kun avauskierros sujui lyönnin paremmin.

Aamusumun vuoksi pelaajat on päästetty lähtemään jokaisena aamuna monta tuntia aikataulu myöhässä. Sen vuoksi kisa päätettiin pelata loppuun kolmen kierroksen mittaisena.

Kisaa johtaa ylivoimaisesti Ranskan Alexander Levy, joka pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta huimasti 17 alle parin.


Kisaa voi seurata Viaplayltä ja Viasat Urheilusta.


 

Etsi luettavaa