Hyppää sisältöön

Korhonen putosi Hollannissa

Mikko Korhonen onnistui jälleen pelaamaan edellisvuotta paremman kauden.

Avauspäivän jälkeen toisena, eilen kahdeksentana ja päätöspäivään jaetulta 21. sijalta. Mikko Korhosen KLM Open on sujunut hyvin, mutta laskupainotteisesti. Kisaa johtaa Scott Hend.

Lauantai ei ollut Mikko Korhonen päivä KLM Openissa Hollannissa. Korhonen pelasi tuloksen yksi yli parin ja putosi tuloksissa 20 parhaan huonommalle puolelle. Korhosen kierrostulos on heikentynyt kolmella lyönnillä päivää kohti, ja se näkyy tulosluettelossa.

Vaikeuksissa Korhonen oli etenkin avauslyöntiensä jälkeen. Korhonen osui avauksillaan väylään ainoastaan kahdeksan kertaa. Esimerkiksi 15. reiällä Korhonen teki tuplabogin.

”Vähän sinkoilivat avaukset tänään sinne ja tänne. 15:llä se sitten lopulta kostautui. Pääsin toisella lyönnillä kaksi metriä eteenpäin ja viimeistelin vielä kolmella putilla”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Birdietä Korhonen pääsi puttaamaan 12 kertaa, joista kolme upposi reikään. Putteja kierroksella kertyi kaiken kaikkiaan 31.

”Muuten ihan hyvää pelaamista. Eihän tämä valmista ole vielä, mutta suunta on oikea”, hän jatkoi.

Kilpailua johtaa Australian Scott Hend tuloksella -14. Korhonen on häntä kahdeksan lyöntiä perässä, kun eilisen jälkeen eroa kärkeen oli ainoastaan kolme lyöntiä.

Etsi luettavaa