Hyppää sisältöön

Korhonen pikalatasi akkuja Suomessa

Mikko Korhonen nousi Espanjan kisan tavoin myöis Italiassa Race to Dubai-listalla

Mikko Korhonen lähtee kolmanteen perättäiseen kisaviikkoon pirteänä. Hyvin menneen Hollannin-kisan jälkeen nummelalainen teki parin päivän pikavisiitin kotimaahan.

Mikko Korhonen sijoittui viikko sitten Hollannissa hienosti jaetulle kymmenennelle sijalle. Sitä ennen hän putosi Sveitsissä jatkosta. Huomenna hän starttaa jo kolmanteen perättäiseen kisaansa. Hollannin-kisan jälkeen Korhonen ehti kuitenkin piipahtaa Suomessa.

”Kävin Suomessa kisojen välissä. Sunnuntaina kotiin ja tiistaina Milanoon. Oli kiva käydä kääntymässä, katkaisee kisaputken mukavasti”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Korhosen kisaputki jatkuu viikon kuluttua Saksassa, joten pikavisiitti kotimaassa oli paikallaan. Rahalistalla Korhonen on sijalla 116. Hän on tienannut 18 kisassa noin 180 000 euroa. Kauden päätteeksi 110 parasta saa pitää korttinsa kiertueella. Tällä hetkellä 110:tä sijaa pitää hallussaan Oliver Fisher, jolla on koossa noin 185 000 euroa.

Italian Openilla on pitkä historia, sillä se on pelattu vuodesta 1925 lähtien. Euroopan Tourin ohjelmassa se on ollut 70-luvun alusta. Kisa pelataan Golf Club Milanon Parco Reale di Monza, joka ei ole tip-top-kunnossa.

”Kenttä on vanha ja kunto on vähän niin ja näin. Aika moni ei tykkää, minusta tämä on ihan kiva vanha kenttä”, Korhonen kuvaili.

Kentälle leimallisin piirre on metsä, sillä lähes kaikkia väyliä reunustavat puut. Vaikka kenttä on vanha – klubi on perustettu jo 1928 – pituuden puolesta se on kestänyt hyvin aikaa. Mittaa par 71 -kentällä on yli 6 500 metriä.

Korhosen lisäksi kisaan osallistuvat myös Mikko Ilonen ja Roope Kakko.


Kilpailua voi seurata Suomessa Viasat Urheilusta ja Viaplayltä.


 

Etsi luettavaa