Hyppää sisältöön

Korhonen perusti nuoria golfammattilaisia tukevan rahaston

Mikko Korhonen lähtee tukemaan rahastollaan nuoria golfammattilaisia.

Mikko Korhonen perusti nuoria ammattilaisia tukevan rahaston, jonka hallituksessa istuu muun muassa Mikko Ilonen, Timo Rauhala ja Juha Juvonen.

Mikko Korhonen on perustanut Golfin edistämissäätiön alle nuoria golfammattilaisia tukevan rahaston. Korhonen perustelee uuden rahaston perustamista sillä, että juuri ammattilaiseksi siirtyvät pelaajat tarvitsevat henkistä ja rahallista tukea päästäkseen seuraavalle tasolle, pelaamaan ulkomaille ja jahtaamaan unelmiaan.

”Ammattilaisuran hyvä alku vaatii uskoa, lahjoja, työtä ja tukea. Golfissa ammattilaiseksi päätyvät vain harvat. Syyt tähän ovat usein myös taloudellisia”, Korhonen kirjoittaa.

”Pelaajan perhe ja lähipiiri ovat avainasemassa rahoittamassa harjoittelu- ja pelimatkoja, joita ilman ammattilaisura ei urkene. Itse olen kokenut urani aikana samaa epävarmuutta, mutta olen myös saanut tärkeää tukea omalta perheeltä ja uskolliselta lähipiiriltä. Siitä olen kiitollinen.”

Rahastosta voi hakea omalle uralleen, ja ensimmäiset tuet jaetaan vuoden loppuun mennessä. Tukea voi hakea tämän vuoden marraskuun ajan.

”Jokainen lahjakas ammattilaiseksi siirtyvä pelaaja ansaitsee hyvän alun. Päätin tehdä asialle jotain. Syntyi The 59 Fund. Rahasto haluaa tehdä nimensä mukaisesti maagisia tekoja ja auttaa suomalaisia ammattilaiseksi siirtyneitä golfpelaajia toteuttamaan unelmiaan. Kaikki varat ohjataan lyhentämättömänä nuorten suomalaisten ammattilaisgolfareiden tukemiseen.”

Rahaston hallituksessa istuvat Mikko Korhosen lisäksi, ex-pelaaja Mikko Ilonen, golfvalmentaja Timo Rauhala, Golfliiton huippu-urheilupäällikkö Juha Juvonen, Suomen PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso , FGMA:n ja SGK:n toiminnanjohtajaja Antti Hiltunen ja Mika Sandell Selänne & Piltz Golf Academystä.

Rahastoon voivat lahjoittaa varoja sekä yritykset, yhdistykset kuin yksityiset ihmisetkin. Ensimmäiset tuet jaetaan vuoden loppuun mennessä.

Etsi luettavaa