Hyppää sisältöön

Korhonen paransi päätöspäivänä – käynnissä mielenkiintoinen taistelu kakkossijasta

Mikko Korhonen pelasi hyvän kilpailun Madridissa.

Mikko Korhonen sijoittuu suurella todennäköisyydellä 17:nneksi Espanjan avoimissa.

Mikko Korhonen onnistui sunnuntaina ja nousi 17:nneksi pian päättyvässä Open de España -kisassa. Korhonen pelasi päätöskierroksen kolme alle parin nousten yhteistulokseen -9 (70-65-72-69).

Korhonen teki harmittavan bogin neljännen reiälle, joka on helpohko par 5, mutta sen jälkeen hän ei enää virheisiin sortunut. Sen sijaan birdiejä tule kolme, joten Korhonen onnistui alittamaan Club de Campo Villa de Madridin kentällä toistamiseen 70 lyönnin rajan tällä viikolla.

Top 10 -sijaan Korhosella jäi kolme lyöntiä matkaa.

Kilpailun voittotaistelu ratkesi jo eilen, kun Jon Rahm karkasi viiden lyönnin johtoon. Tänään maailmanlistan viitonen on jatkanut siitä, mihin eilen jäi ja on kasvattanut johtonsa peräti kahdeksaan lyöntiin.

Sen sijaan kakkossijasta käydään jännittävä taistelu, jossa toisena osapuolena on todellinen yllättäjä Samuel Del Val, joka on maailmanlistalla sijalla 1 423. Hän on ennen kahta viimeistä reikää tasatilanteessa -15 Rafa Cabrera Bellon kanssa.

Espanjalaisten panos kotikisassa on ollut loistava kymmenen parhaan joukossa on tällä hetkellä viisi isäntämaan edustajaa.

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay 

Etsi luettavaa