Hyppää sisältöön

Korhonen palaa kuukauden sairauslomalta

Mikko Korhonen poseerasi kuvaajalle Saksan-kilpailun alla.

Mikko Korhonen piti selkävaivojen vuoksi kuukauden kilpailutauon. Sen hän käytti hyväkseen harjoittelemalla muun muassa lähipeliä.

Mikko Korhonen oli valmistautumussa toukokuun lopulla Wentworthissä Euroopan Tourin lippulaivakisaan, kun hän huomasi, että selässä ei ole kaikki kunnossa. Varotoimenpiteenä ja lääkärin suosituksesta Korhonen päätti jättää pelit väliin kisapäivän aamuna ja lensi Suomeen.

Suomessa Korhonen meni heti tutkimuksiin, ja onneksi niissä ei paljastunut mitään hälyttävää.

”’Selkä on ihan hyvä. Magneettikuvat otettiin heti ja kaikki on kunnossa. Aika ajoin selkä vain väsyy ja jumiutuu”, Korhosen sanoi tiedotteessaan.

Kisatauon Korhonen harjoitteli kevyesti fysiikkaa. Golftreeneissä pääpaino oli lähipelissä. Nyt edessä on kolmen kilpailun putki, joista ensimmäiseksi hän pelaa Saksassa, sitten Ranskassa ja lopuksi Skotlannissa.

”Takkuinen raffi ja hyvät griinit”

Saksassa käytävä BMW International -kilpailu pelataan Kölnissä, Golf Club Gut Laerchenhofin kentällä, ja se starttaa käyntiin huomenna.

”Täällä on hyvä set up, takkuinen raffi ja hyvät griinit. Aika märät väylät, joten pelaa aika pitkänä ainakin pari päivää, mutta kuivunee jo
viikonlopuksi.”

Kisassa on kahden miljoonan euron palkintopotti, ja kisassa ovat mukana myös Mikko Ilonen ja Roope Kkko. Korhonen lähtee matkaan klo 10.10, Kakko 13.50 ja Ilonen 14.40.

Kilpailun starat ovat Masters-voittaja Danny Willett ja Henrik Stenson.


Eikö golf vielä näy kotona? Siinä tapauksessa tilaa Viaplay tai hanki Viasat Golf täältä. Saat kaupan päälle Viasat Golf -kanavapakettiin GoGolf-lehden vuosikerran.


 

Etsi luettavaa