Hyppää sisältöön

Korhonen palaa Italiassa ”tutulle kentälle” kymmenen vuoden takaa

Mikko Korhosellla oli 28 reikää ennen kisan loppua viisi lyöntiä Italian Openin kärkeen

Mikko Korhonen lähtee suomalaisten ykkössuosikkina Italian Openiin. Rolex Seriesin kilpailussa pelataan kenttää, jossa harjoituspuitteet ovat Korhosen mukaan kohtalaisen luokattomat.

Italian Open on ollut Rolex Seriesin kilpailuista monella mittarilla vähiten arvostettu. Asema kilpailulle myönnettiin tulevan Ryder Cupin myötä. Muun muassa Mikko Ilonen totesi aikanaa, että kisa on ainakin ennen ollut järjestelyiltään pikkukisan tasoa, mutta palkintopotti on nostettu hermeettisen suureksi. 

Mikko Korhonen pääsee liikkeelle hyvä kisa allaan. Espanjassa 18:nneksi sijoittunut Korhonen pelasi Olgiata Golf Clubilla aikanaan Challenge Tourilla noin kymmenisen vuotta sitten. Kenttä ei täten ole kovinkaan tuttu paitsi joillekin italialaispelaajille. 

Tämä on tuttu paikka noin 10 vuoden takaa Challenge Tourin kisasta, mutta kenttää on sen jälkeen muutettu jonkun verran. Kenttä on ihan hyvä, aika pitkä. Treenialueet tosin ovat aika luokattomat, joten siinä mielessä tulee erikoinen viikko. Mies on vähän väsynyt, mutta eiköhän sitä torstaiksi piristytä”, Korhonen kertoi tiedotteessa. 

Korhonen tulee saamaan pelikavereikseen Matteo Manasseron ja Adri Arnausin, joka nousi Espanjan kisan jälkeen maailmanlistalla jo sijalle sata. 

Kilpailuun on myös perinteinen voittajaveikkaus! Osallistu veikkaukseemme ja voita kahden päivän pelit Yyteri Golfiin, sekä majoitus vuorokaudeksi Virikstyshotelli Yyteriin! (https://virkistyshotelli.fi/)
Kuka voittaa Italian Openin ja millä tuloksella? Vastausaikaa on lauantaihin kello 14.30 asti.

Viasat Golf ja Viaplay näyttävät kisan suorina lähetyksinä. Selostuksesta vastaa tällä viikolla Antti Vaalas.

Etsi luettavaa