Hyppää sisältöön

Korhonen oli astua kobran päälle Malesiassa

Mikko Korhonen lähtee päätöspäivään 34. sijalta.

Mikko Korhonen pelasi lauantaina tuloksen 70 Malesiassa ja nousee jälleen tulosluettelelossa Malesiassa.

Saujana Golf Clubin yhdeksäs reikä on osoittautunut vaikeaksi Mikko Korhoselle Malesiassa pelattavassa Maybank Championshipissä. Nummelalainen on tehnyt nyt reiälle bogin jokaisena kolmena päivänä.

Tänään reikä oli Korhosen viimeinen, sillä hän starttasi matkaan kympiltä.

Ennen ysiä Korhonen oli tuloksessa kolme alle parin, mutta bogi pudotti hänet tulokseen 70:een. Hänen sijoituksensa on kolmen kierroksen jälkeen 35:s.

”Ihan hyvä rundi. Alkuun oli kovaa menoa ja vuoristorataa. Sitten loppui kyllä bensa ja viimeiset seitsemän reikää oli taistelua. Jalkoihin sattui ja jouduin liikkumaan tosi hitaasti. Onneksi muutkin pelasivat tänään niin hitaasti, ettei jääty edes jälkeen”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Päätösreiän bogista huolimatta Korhonen nousee tänään tulosluettelossa, sillä kahden kierroksen jälkeen Korhosen sijoitus oli 51:s.

Korhosen kierrokseen mahtui myös draamaa, sillä hän oli astua tappavan myrkyllisen käärmeen päälle.

”Sellainen läheltä piti -tilanne siellä tänään kävi, että alkukierroksesta astuin 20 cm päähän kuningaskobran takapäästä! Käärme oli noin 1,5 metrin mittainen”, Korhonen sanoi.

”Ilmeisesti se oli juuri syönyt, kun se ei liikkunut ollenkaan Elossa se kyllä oli, kun seuraavalla reiällä saimme tiedon, että se oli luikerrellut pois. Vähän kyllä adrenaliini virtasi siinä kohtaa!”

Kisan kärkeen on siirtynyt puolustava Masters-mestari Danny Willett, joka tuloksessa 16 alle parin. Eroa toisena olevaan toiseen yhdysvaltalaiseen David Lipskyyn on kolme lyöntiä.

Eilisen jälkeen kärjessä ollut Berndt Wiesberger on pudonnut hieman. Hän jakaa tällä hetkellä seitsemättä sijaa.

Kilpailua voi seurata Viaplayltä tai Viasatilta

Etsi luettavaa