Hyppää sisältöön

Korhonen nousi 50 sijaa maailmanlistalla ja rahalistalla

Mikko Korhonen nousi European Tourin rahalistalla parhaaksi suomalaiseksi.

Mikko Korhonen kohenteli asemiaan sekä rahalistalla että maailmanlistalla.

Mikko Korhonen sijoittui eilen kolmanneksi Etelä-Afrikassa pelatussa Tshwane Openissa, ja se näkyy myös erilaisissa rankingeissa.

Maailmanlistalla Korhonen nousi sijalle 204, kun viikkoa aiemmin hänen sijoituksensa oli 256:s. Nousua kertyi siis viikossa yli 50 sijaa.

Samalla Korhonen nousi Suomen tämänhetkisen ykköspelaajan Tapio Pulkkasen niskaan. Pulkkanen kisaili niin ikään Tshwane Openissa, mutta putosi kisassa cutista. Vaikka Pulkkanen menettikin sen takia hieman asemiaan listalla, hän pysyi edelleen 200 parhaan pelaajan joukossa. Pulkkasen tuore noteraus listalla on 197:s.

Sen sijaan European Tourin rahalistalla Korhonen nousi parhaaksi suomalaiseksi. Hän tienasi Etelä-Afrikan osallistumisestaan 76 000 euroa ja nosti kauden kokonaistienestinsä 134 000 euroon. Se riittää Race-to-Dubai-rankingissä upeasti 41. sijaan. Viime viikolla Korhosen listasijoitus oli 91:s.

Toiseksi paras suomalainen on Pulkkanen, jonka sijoitus on 69:s noin 89 000 euron tienesteillään.

Mikko Ilonen on rahalistan 131:s (46 900 €).

European Tourin rahalistan kärjessä porhaltaa yllätysnimi Shubhankar Sharma. Intialainen sijoittui eilen päättyneessä Meksikon WGC-kilpailussa yhdeksänneksi.

European Tourin rahalista | World Ranking

Etsi luettavaa