Hyppää sisältöön

Korhonen nousee kohisten Irlannissa

Mikko Korhonen pelaa jälleen tasaisen hyvää turnausta.

Mikko Korhonen otti huikean loppukirin Irlannin avoimissa ja nousee tänään kohisten tulosluettelossa. Roope Kakon päivä on sujunut mollissa.

Mikko Korhonen pelasi kolme viimeistä reikää kolme alle parin ja nousi yhteistulokseen -1 lauantaina K Clubilla, jossa pelataan tällä viikolla Irlannin avoimet. Korhonen teki 16. reiälle eaglen ja päätti kierroksen birdieen toisella par 5 -reiällä.

”Kiva lopetus oli. Reiällä 16 nasautin reskarin (hybridi) alle puoleen metriin. Matkaa oli 210 metriä ja pieneen vastatuuleen”, Korhonen kertoi tiedotteessa.

Korhosen kierrostulos oli sateisessa ja koleassa säässä 70 lyöntiä. Hän pelasi tänään kisan parasta kenttäpeliään, sillä hän osui peräti 11 väylään 14. Greeniosumia Korhoselle kertyi niin ikään mukavasti eli 14.

”Hyvää pelaamista oli tänään, tiiltä griinille varsinkin. Pari kertaa tuli kyllä kolme puttia. Mutta kuten eilen sanoin, kaikki on kotiinpäin.”

Tällä hetkellä Korhonen jakaa kisassa 22. sijaa, kun kärki vastaa pelaa ensimmäisiä reikiään. Kisaa johtavat tällä hetkellä (15.55) Rory McIlroy, Marc Warren ja Danny Willett tuloksella -7.

Eilisen jälkeen parhaana suomalaisena olleen Roope Kakon kierros on sujunut kehnosti. Hän on kierrostaan 15 reiän jälkeen peräti seitsemän yli parin ja on pudonnut häntäpäähän.


Kisaa voi seurata Viaplayltä ja Viasat Sport -kanavalta. Jos sinulla ei vielä näy golf kotona, voit hankkia golfpaketin täältä. Kaupan päälle saat uuden GoGolf-lehden vuosikerran. Ensimmäinen numero ilmestyy 1.6.


 

Etsi luettavaa