Hyppää sisältöön

Korhonen lennossa Hollannissa bogi-bogi-lopetuksesta huolimatta

Mikko Korhonen on hyvissä asemissa avauspäivän jälkeen

Mikko Korhonen jatkoi hyviä esityksiään Hollannin European Tour -kisassa KLM Openissa.

Mikko Korhosen hyvä vire Hollannissa jatkui tänään, kun Amsterdamin lähellä sijaitsevalla The International -kentällä pelattiin KLM Openin toinen kierros.

Korhonen paransi perjantaina eilistä tulostaan lyönnillä, vaikka teki kahdelle viimeiselle reiälle bogit.  Näin Korhonen jatkoi puhdasta sarjaansa KLM Openissa, jossa hän ei ole koskaan pudonnut jatkosta. Hän on parhaimmillaan sijoittunut kisassa seitsemänneksi.

  • 2019 jatkoon
  • 2018 jaettu 24.
  • 2017 jaettu 38.
  • 2016 jaettu 10.
  • 2015 jaettu 7.
  • 2014 jaettu 36.
  • 2013 jaettu 26.
  • 2012 (ei osallistunut)
  • 2011 jaettu 16.

Suomen ykköspelaaja starttasi kierrokselleen aamulla kymppireiältä. Tehtyään kolme paria alkuun, hän iski birdien lyhyelle par 3:lle (114 m, 13. reikä). Sitä seurasi tupla, jonka hän kuittasi tekemällä kahdelle seuraavalle reiälle birdiet.

Takaysin puolivälissä, Korhosen tapauksessa reiät 1–9, Korhonen teki neljä birdieä viiteen reikään nousten kisassa hetkeksi toiselle sijalle.Bogit kahdeksannelle ja yhdeksännelle reiälle pudottivat Korhosen kuitenkin yhteistulokseen -5 (70-69), mikä riittää tässä vaiheessa jaetulle 11. sijalle.

”Keli oli napsun helpompi kuin eilen. Lyöminen ei tuntunut vieläkään erityisen hyvältä, vaan väkisin piti vetää. Muutaman lähestymisen löin aika lähelle ja putti toimi kohtuullisen kivasti. Pari bogia tein loppuun. Hyvä, että kierros sitten loppuikin siihen, olisi saattanut tulla vielä pari bogia lisää”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Kärkeen Korhosella on neljä lyöntiä eroa, kun kaikki iltapäivän lähtijät eivät ole vielä lähteneet kierrokselleen. Kierroksellaan vielä oleva James Morrisson on tuloksessa -15 takaysin puolivälissä. Kakkossijaa tuloksella -7 jakaa tällä hetkellä peräti kuusi peluria.

Sami Välimäen kisa jäi kahden kierroksen mittaiseksi. Debyyttikisaansa pelaava Välimäki kunnostautui tänään pelaamalla tuloksen 71 (-1). Nokia River Golfia edustavan nuorukaisen kohtaloksi koitui eilinen takaysi, jonka hän pelasi kovassa tuulessa viisi yli parin.

Välimäen yhteistulos on +3 (76-71) ja sijoitus tulee olemaan päälle sadan. Myös Kim Koivu karsiutuu tuloksella +8 (77-75).

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa