Hyppää sisältöön

Korhonen karsiutui superreikäpelistä

Mikko Korhonen ei yltänyt päätöspäivän reikäpeleihin Perthissä.

Mikko Korhonen ei onnistunut virittämään loppukiriä, vaan putosi sunnuntain reikäpelipelisprinteistä.

Euroopan Tourin reikäpelikokeilu näytti armottomuutensa lauantaina Perthissä, Australiassa. Mikko Korhosen pelit nimittäin päättyivät lauantaihin. Huomenna reikäpeliosuuteen jatkaa vain 24 parasta pelaajaa.

Korhonen pelasi lauantaina ihan hyvää kierrosta ja oli kolme reikää ennen maalia kahden lyönnin päästä karsintarajasta. Kun kolmanneksi viimeiselle reiälle, joka on par 5, tuli par, vaadittiin Korhoselta birdie-birdie-lopetusta. Sitä ei tullut. Tuli bogi-bogi-päätös ja Korhonen putosi jaetulle 47. sijalle.

Korhonen on pelannut viime viikot puolivaloilla. Viikko sitten Malesiassa hän kärsi aikaeron aiheuttamasta unettomuudesta ja Australiassa hän toipui flunssasta.

”Täällä on pelit ohi. Voin melkein sanoa, että onneksi ei tarvitse pelata huomenna. Aivan loppu. Keho on edelleen aivan voimaton ja löysä. Over and out”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Korhosen yhteistulokseksi tuli -4 (68-73-71). Sillä hän ansaitsee noin 6 000 euroa. Hän ei ole pudonnut kahden kierroksen cutista kertaakaan tänä vuonna, eikä ole koskaan aloittanut kautta näin vahvasti.

Kilpailun kärjessä kolmen kierroksen jälkeen tulee olemaan Australian Brett Rumford, jonka reilu johtoasema nollautuu huomenna, kun pelaajat alkavat taistella toisiaan vastaan kuuden reiän mittaisissa reikäpeleissä.

Kolmannen kierroksen tuloksiin pääseet tästä.

Kilpailua voi seurata Viasatilla ja Viaplayllä

Etsi luettavaa