Hyppää sisältöön

Korhonen kärkikahinoissa ET:llä: päätösreiälle birdie

Mikko Korhonen aloitti Marokon-kilpailun mainiosti.

Mikko Korhonen oli iskussa Euroopan Tourin kisassa torstaina. Korhonen iski tauluun tuloksen 70 lyöntiä. Hän on ainoastaan kahden lyönnin päässä kärjestä.

Mikko Korhonen matkusti pitkän taipaleen Pekingistä Marokkoon. Matkaväsymystä ei ollut kuitenkaan ilmassa, sillä nummelainen aloitti Trophée Hassan II -kisan mainiosti.

Korhonen jakaa tuloksella kaksi alle parin jaettua yhdeksättä sijaa, kun päivän parhaat pelasivat tuloksen 68 eli neljä alle parin. Aivan kaikki pelaajat eivät ole tulleet vielä maaliin, joten Korhosen sijoitus saattaa vielä hieman muuttua.

Kisan kärkipaikkaa jakaa kolme melko kokematonta pelaajaa: Australian Jason Scrivener, Italian Francesco Laporta ja Ranskan Thomas Linard. Tulostaso jäi tänään melko vaisuksi. Esimerkiksi Laporta valitteli haastattelussa sitä, että hän pelasi aamulla koleassa säässä ja märässä maastossa.

Neljättä sijaa jakaa viisi pelaajaa, joista yksi on Mike Lorenzo-Vega. Ilman hattua pelaava ranskalainen otti melkoisen loppukirin, sillä hän pelasi viimeiset kuusi reikää neljä alle parin. Päätösreiällä hänellä oli kelpo birdiepaikka, mutta kolmen birdien juna katkesi siihen paikkaan.

Tässä syntyy perättäisistä birkuista ensimmäinen reiällä numero 15 – kehnon avauksen jälkeen.

Kilpailussa on palkintorahaa jaossa ainoastaan 1,5 miljoonaa euroa, joten kiertueen kovimmat luut viettävät väliviikkoa. Seuraava kova ”fieldi” on tulossa kuun puolivälin jälkeen starttaavaan Irish Openiin. Suomalaistrion lisäksi kisaan on ilmoittautunut muun muassa Masters-voittaja Danny Willett.

Marokon-kisan mielenkiintoisin hahmo lienee Mikko Korhosen ohella Englannin Andrew Johnston, joka voitti vastikään Spanish Openin vaikealla Valderraman kentällä. Kosteasti kotiklubilla voittoaan juhlistanut partasuu on toipunut juhlista ilmeisen hyvin, sillä hän pelasi Korhosen tapaan tuloksen kaksi alle parin.


Seuraa suomalaisittain mielenkiintoista kilpailua Viasat Golfilta tai Viaplayltä.


 

Etsi luettavaa