Hyppää sisältöön

Korhonen jatkoon European Tourilla – Kärjessä Jeff Winther ja Thomas Pieters

Mikko Korhonen pelaa jatkossa European Tourilla voittajan statuksella.
MIkko Korhonen voitti uransa ensimmäisen European Tour -kisan vuonna 2018 Itävallassa. KUVA: GETTY IMAGES

Albatross Golf Resort isännöin D+D REAL Czech Mastersia.

Prahassa käytävässä kilpailussa on mukana Mikko Korhonen. Suomalainen selvitti cut-rajan pelaamalla kaksi avauskierrosta yhteistulokseen par. Korhosen loistava draivaaminen on tuonut tasaisuutta peliin. Mikko osui avauskierroksella kymmeneen väylään ja toisella kierroksella kahteentoista. Myös draivien pituus on ollut vakuuttava 308,5 jaardia. Lyöntitilastojen mukaan voisi Korhosen sijoittaa lähelle kilpailun kärkeä. 

Molemmilla avauskierroksilla syntyi tuplabogi väylälle kahdeksan. Tämän lisäksi putteri ei ole toiminut kärjen tahtiin. Toisella kierroksella griineillä tuli 33 puttia, mikä on ainakin kolme lyöntiä liikaa. Varman oloinen pallonlyöminen antaa kuitenkin mahdollisuuden nousuun. Korhosen pelitaso on riittävän korkealla ja näyttää, että cutin läpäiseminen onnistuu vaikka kaikki ei menisi suunnitelmien mukaan. 

Kilpailun kärkipaikkaa tuloksessa -10 jakavat tanskalainen Jeff Winther ja Belgian Thomas Pieters. Kaksikko on neljän lyönnin karussa muusta joukosta. 

Jeff Winther pelasi Challenge Touria viime kaudella.

Jeff Winther pelasi Challenge Touria viime kaudella.

GettyImages

Winther tarvitsee hyvän sijoituksen sillä ensimmäinen kausi European Tourilla ei ole täysin onnistunut. Yhden kakkossijan turvin Jeff on rahalistalla sijalla 120. Hän on läpäissyt vain neljä cutia 18 kilpailussa. 

Thomas Pieters jatkaa pelaamista nopeasti olympialaisten jälkeen. Hän sijoittui Riossa neljänneksi Matt Kucharin kiriessä pronssille. Pieters on pelannut tasaisesti kaudella 2016 ja on European Tourin rahalistalla sijalla 30. 

Leaderboard

Etsi luettavaa