Hyppää sisältöön

Korhonen jatkaa kärjen tuntumassa

Mikko Korhonen pelasi mainion turnauksen Hollannissa.

Mikko Korhonen jakaa seitsemättä sijaa KLM Openissa Hollannissa. Mikko Ilonen ja Roope Kakko karsiutuvat jatkosta.

Mikko Korhonen pelasi tasaisen hyvän kierroksen Hollannissa pelattavassa KLM Openissa. Korhonen teki tänään kolme birdietä ja yhden bogin eli pelasi tuloksen 69. The Dutch -kentän par on 71.

Korhonen jatkaa kisaa kärkikymmenikössä yhteistuloksella seitsemän alle parin. Eilen Korhonen pelasi huipputuloksen -5. Kärkeen Korhosella on matkaa kolme lyöntiä, mutta kisan toinen kierros on vielä kesken.

Kisan kärjessä on tällä hetkellä Bernd Wiesberger tuloksella -10, mutta hänellä on vielä pari reikää jäljellä. 

Roope Kakko ja Mikko Ilonen putoavat jatkosta. Kakon tulos kahden kierroksen jälkeen on +2, kun cut-raja vedetään todennäköisesti tulokseen -1.

”Peli koettelee ja mittaa meikäläistä nyt kovasti. Pelaan periaatteessa ihan hyvin, tulee vaan hölmöiltyä ihan turhaan. Tästä täytyy kaivaa
onnistumisista hyvät asiat mukaan seuraavan viikon kisaan Italiaan”, Kakko pohdiskeli.

Ilosen päivä alkoi katastrofaalisesti, sillä kolme ensimmäistä reikää hän pelasi bogi-tupla-bogi eli +4. Tällä hetkellä hän on kisassa 130:ntena. Takaysillä Ilonen on kehittämässä pientä kiriä, sillä hän teki kolme birdietä perättäin rei’illä 14-16. Kuudennellatoista Ilonen oli lähellä hole-in-onea, josta hän olisi saanut palkkinnoksi uuden Volvon.


Seuraa kisaa Viasat Urheilu -kanavalta tai netistä Viaplay-palvelusta.

 

Etsi luettavaa