Hyppää sisältöön

Korhonen ja Samooja kärkikahinoissa Sveitsissä – Korhosella kaksi poikkeuksellista eagleä

Kalle Samooja ja Mikko Korhonen olivat avauspäivän jälkeen parhaat suomalaiset

Mikko Korhonen ja Kalle Samooja pelasivat hetki sitten kierroksensa loppuun. Molemmat mahtuvat neljän parhaan joukkoon tässä vaiheessa.

Mikko Korhonen aloitti vahvasti Omega European Mastersin. Hän jakaa tällä hetkellä kolmatta sijaa, kun avauskierros on vielä monien pelaajien osalta kesken. Korhosen tulos oli tänään 64 (-6).

Erikoisen kymppireiältä startanneen Korhosen kierroksesta tekee se, että hän teki kaksi eagleä par 4 -rei’ille. Ensimmäinen syntyi 17. reiälle, joka on 360 metriä pitkä väylä, ja toinen 300 metriä pitkälle seiskaväylälle.

Kahden eaglen lisäksi Korhonen teki tänään peräti kuusi birdieä. Tuloskortin väriskaalaa European Tourin tulospalvelussa lisäsivät kaksi bogia ja yksi tupla, joka syntyi 16. reiälle. Sen Korhonen kuittasi heti eaglella.

Tässä syntyy eagle reiällä numero seitsemän.

Korhosen lisäksi myös Kalle Samooja otti vahvan startin kilpailuun. Hän jakaa avauskierroksensa jälkeen neljättä sijaa. Yhden alle etuysin pelannut Samooja paransi takaysillä pelattuaan sen kolme alle parin. Kallen yhteistulos on neljä alle parin. Kilpailun voittajasuosikki, tuore FedEx Cup -mestari Rory McIlroy on tuloksessa -3.

Kisan kärjessä on Matthias Schwabb tuloksella -7.

Kim Koivu on 11 reiän jälkeen tuloksessa +2. Tapio Pulkkanen lähtee liikkeelle klo 15.20 Suomen aikaa.

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa