Hyppää sisältöön

Korhonen ja Pulkkanen hyvistä asemista päätöspäivään – ratkaisevatko Rahm ja Willett voiton?

Hattu-Tapiolla on viikonloppuna vain voitettavaa Pariisissa

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen jatkoivat hyviä esityksiä maailmantähtien seurassa. Kärjessä viilettävät Jon Rahm ja Danny Willett.

Mikko Korhonen lähtee jaetulta 23. sijalta päätöspäivään BMW PGA Championship -kilpailussa. Korhonen kiersi lauantaina kentän yhden alle parin ja siirtyi yhteistulokseen -4 (71-69-71). Hän on onnistunut alittamaan kentän parin (72) jokaisella kolmella kierroksella.

Lauantaina Korhonen teki kolme birdieä ja kaksi bogia. Kierroksen alkupuoli oli hankala, mutta hän piti itsensä taistellen kilpailussa mukana.

”Hyvä kierros ja päivä. Alle parin on täällä aina hyvä tulos. Alussa oli aika jäätäviä pareja, joiden ansiosta pystyin sinnittelemään menossa mukana. Kierroksen loppupuoli oli tasaisempaa menoa”, hän kommentoi tiedotteessa.

Lontoon länsipuolella Wentworth Golf Clubissa käytävä kisa on yksi kiertueen vanhimmista. Se myös vetää kosolti katsojia väylien viereen.

”Fiilis on täällä hyvä ja jengiä on väylien laidalla aika paljon. Huomista odotellessa!”

Pulkkanen paranteli asemiaan

Kisan toinen suomalainen, Tapio Pulkkanen, paranteli asemiaan lauantaina nousemalla tuloksen 69 myötä kilpailussa jaetulle 32. sijalle. Pulkkanen on yhteistuloksessa -3 (71-73-69).

”Alku oli taas positiivinen. Sain paljon hyviä rautoja lipun juureen. Puttasin vähän paremmin kuin aikaisempina päivinä ja pelastin myös hyviä pareja takaysillä”, Pulkkanen viestitti Lontoosta.

Kymmenen parhaan joukkoon Pulkkasella on viisi lyöntiä matkaa, mutta jokainen sijoitus huomenna ylöspäin on hänelle tärkeä kortin uusimista ajatellen.

”Tiiltä lyöminen on ollut lähes koko viikon hyvää. Haastava kenttä on kyseessä ja täytyy olla vielä paremmin kartalla tuulen ja päätösten kanssa, että ei bogeja tulisi niin paljon.”

Tänään Pulkkanen teki kuuden birdien kylkeen kaksi bogia ja yhden tuplan.

Kisan kärjessä on kolmen lyönnin hajuraolla Jon Rahm ja Danny Willett. Heidän tuloksensa on -15. Kolmatta sijaa jakavat Justin Rose, Shubhankar Sharma ja Christiaan Bezuidenhuit. Heidän tuloksensa on -12.

Niukasti cutin selvittänyt Rory McIlroy jatkoi tänään nousua tulosluettelossa. Päivän parhaasta tuloksesta vastannut pohjoisirlantilainen nousi tulokseen -6 (76-69-65) ja jaetulle 18. sijalle.

Tulospalvelu 

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa