Hyppää sisältöön

Korhonen haukkui viheriöt: ”Griinit ovat niin hitaat ja huonot, että kauempaa on hankala säkittää”

Mikko Korhonen ei ole koskaan onnistunut Prahassa

Mikko Korhonen ei ollut tyytyväinen Reneissance Clubin viheriöihin eikä omaan peliinsä.

Kun kuudentena kahden kierroksen jälkeen ollut Kalle Samooja lähti liikkeelle kolmannelle kierrokselle, Mikko Korhonen oli juuri ehtinyt maaliin. Korhonen, joka on Suomen ykköspelaaja kiersi lauantaina Reneissance Clubin kentän tulokseen 70 (-1). Hän on yhteistuloksessa -7 (66-70-70), mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 67. sijaan.

Eiliseen tapaan Korhosen kierros piti sisällään parien lisäksi kolme birdieä ja kaksi bogia.  Kilpailun kovasta tulostasosta kertoo paljon se, että Korhonen on pudonnut tänään peräti 17. sijaa, vaikka pelasikin alle parin.

Tänään Korhonen ei ollut tyytyväinen omaan suoritukseensa eikä huippuarkkitehti Tom Doakin suunnitteleman kentän viheriöiden kuntoon.

”Aika samanlaista läpsimistä kuin eilenkin. Ei vain tarpeeksi laatulyöntejä, jotta pääsisi hyville birdie-paikoille. Griinit ovat niin hitaat ja huonot, että kauempaa on hankala säkittää. Todella keskinkertaista peliä”, hän sanoi.

Sunnuntaina Korhonen pelaa viimeisen kilpailukierroksen ennen torstaina käynnistyvää The Open Championshipiä, johon hän pääsee mukaan ensimmäistä kertaa.

”Hyvää treeniä hermojen hallintaan. Koetetaan pitää pää kasassa vielä huominen”, Korhonen sanoi.

Samooja on pelannut tätä päivää viisi reikää. Hän on samassa 11 alle parin tuloksessa kuin mistä lähti kolmannelle kierrokselle. Hän ei ole edelleenkään sortunut kilpailussa bogiin, sillä kaikki viisi reikää ovat sujuneet par-tulokseen.

Silti mies on pudonnut tulosluettelossa sijalle 26. Toisaalta eroa kärkeen on edelleen vain kolme lyöntiä. Kilpailu on toisin sanoen erittäin tasainen ja suomalaisittain myös jännittävä.

Tulospalvelu

Kilpailun näyttää suorana lähetyksen Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa