Hyppää sisältöön

Korhonen avasi 74 lyönnillä vaikeassa kelissä

Mikko Korhonen sortui lopussa bogeihin Emiratesilla

Dubai Desert Classic käynnistyi legendaarisella Emirates Golf Clubin kentällä kovassa tuulessa ja vaikeutetulla kentälle. Mikko Korhonen sinnitteli pitkään par-tuloksessa, mutta lopussa korttiin pamahti liikaa sinistä.

Lähi-idän kisoista legendaarisin, 31:ttä kertaa pelattava Dubai Desert Classic käynnistyi kovassa tuulessa Emirates Golf Clubin kentällä. Mikko Korhonen oli ainoa suomalaispelaaja aamupäivällä kentällä kasaten lopulta tuloksen 74. 

Korhosen kierros oli kohtalaisen koruton, kaksi birdietä ja neljä bogia. Korhonen oli vielä par-tuloksessa ennen neljää viimeistä reikää, mutta bogit väylillä 15 ja 16 tiputtivat kaksi lyöntiä ja noin 30 sijaa tasaisena päivänä. Korhonen on avauskierroksen ollessa vielä kesken kisan sijalla 75. 

Kentän ja olosuhteiden vaikeudesta kertoo, että kärkitulos on vain -4, johon ylsi David Lipsky. Tulos -3 oli kohtalaisen yleinen, siihen ylsi aamupäivällä viisi pelaajaa.

Puolustava voittaja Bryson DeChambeau löytyy myös hyvin tuloksesta 70 (-2). Viime viikon voittaja Lee Westwood sen sijaan potee (voitto)krapulaansa ja kiersi avauskierroksen 78 (+6). Kortista löytyi kuusi bogia ja 12 paria. 

Iltapävän suomalaiset Kalle Samooja (-1/2) ja Tapio Pulkkanen (+2/3) ovat juuri aloittaneet kierroksensa. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa