Hyppää sisältöön

Korhonen aloitti vahvasti Tshwane Openin

Mikko Korhosen päivä synkkeni loppukierroksella.

Mikko Korhonen onnistui avauskierroksellaan Tshwane Openissa. Hän pelasi tuloksen 69 (-3) ja jakaa 21. sijaa, kun lähestulkoon kaikki pelaajat ovat ehtineet maaliin.

Vuosi sitten Mikko Korhonen sijoittui Etelä-Afrikassa pelattavassa Tshwane Openissa toiseksi. Se on hänen uransa paras sijoitus European Tourilla.

Edeltäviltä viikoilta Korhosella on vyöllään kaksi karsiutumista viikonlopun kierroksilta, mutta tänään helsinkiläinen jatkoi hyviä esityksiään Pretoria Country Clubilla pelattuaan kilpailun avauskierroksen hienosti kolme alle parin.

”Tekemisen täytyy kyllä parantua aika lailla, mutta olisihan se hieno juttu jatkaa siitä, mihin viime vuonna jäin. Koitan ottaa lyönnin kerrallaan, ja kaipa sinne silloin hyviäkin tulee joukkoon”, Korhonen sanoi kilpailun aattona keskiviikkona.

Suunnitelma piti hyvin, sillä Korhonen on avauskierroksen jälkeen jaetulla 21. sijalla, eikä eroa kärkeen ole kuin neljä lyöntiä. Kisaa johtaa Etelä-Afrikan Louis De Jager tuloksella -7.

”Ihan hyvää peliä tänään. Puttasin aika hyvin. Kenttä kyllä rankaisee rajusti, jos viihtyy liikaa raffeissa”, Korhonen kertoi.

Ykkösreiältä kierroksensa aloittanut Korhonen pelasi etuysin yhden alle parin kolmen birdien ja kahden bogin jälkeen. Bogit syntyivät perättäisille rei’ille kolme ja neljä, joka on peräti 450 metriä pitkä par 4. Takaysillä Korhonen teki kaksi birdietä ja jätti onneksi bogit kokonaan väliin.

Aiemmin aamupäivällä Tapio Pulkkanen lopetti kierroksen eagleen ja pelasi tuloksen 70 (-2). Kilpailun molemmat suomalaiset ovat näin avauskierroksen jälkeen hyvissä kyttäysasemissa.

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää tällä kaudella Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa