Korhonen aloitti hyvin, Ilosella vaikeampaa

Mikko Korhonen lähtee päätöspäivään 34. sijalta.

Mikko Korhonen pelasi mukavan avauskierroksen, vaikka kierrokseen loppuun tuli kaksi bogia. Heikko lopetus pudotti Mikko Ilosen kauas kärjestä.

Mikko Korhonen on 30 parhaan joukossa Turkish Airline Openissa avauspäivän jälkeen. Korhonen pelasi kierroksen tulokseen 70 eli yksi alle parin. Hän on kärjessä olevaa Etelä-Afrikan George Coetzeetä kuusi lyöntiä perässä.

Vielä neljä reikää ennen kierroksen loppua Korhonen oli tuloksessa kolme alle, mutta bogit rei’ille 15 ja 17 pudottivat häntä tulosluettelossa. Sitä ennen hän oli selvinnyt kierroksestaan ilman bogia.

”Vähän lyönti jo löytyi. 12 reikää oli hyvää peliä, sitten katosi vähän ja jouduin säätämään loppumatkan. Ei siinä oikein voi bogeilta välttyä. Mutta sanoisin, että kokonaisuudessaan ihan ok pelaamista”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Kilpailu on Korhoselle kauden 24:s. Pitkä kausi alkaa jo tuntua kropassa, vaikka intoa pelaamiseen vielä riittääkin.

”Vähän on tullut huonosti nukuttua ja siltä osin olen vähän puhki. Kroppa on myös aika valmis, joudun kyllä tsemppaamaan sen kanssa aika paljon”, hän sanoi.

Myös Mikko Ilonen menetti asemiaan kierroksen lopussa. Hän lopetti kierroksensa tuplaan ja bogiin. Hänen avauskierroksensa tulos on 74 eli kolme yli parin.

Euroopan Tourin finaalisarjan ensimmäisessä kisassa on 78 osallistujaa ja Ilonen on kisassa 71. sijalla.