Hyppää sisältöön

Korhonen alitti 70 lyöntiä buranan voimin

Mikko Korhosen kisan pelasi yksi huono kierros.

Mikko Korhosella oli hyvä päivä Intian avoimissa. Nummelainen puristi toisen kierroksen tulokseen 69 ja nousi päntiönään tulosluettelossa. Roope Kakko putosi jatkosta.

Mikko Korhonen pelasi kelpo golfia Intian avoimissa Delhi Golf Clubilla, vaikka oli lievässä kuumeessa. Korhonen onnistui tekemään kapealla kentällä kuusi birdietä, joista neljä takaysillä. Vastavasti bogeja syntyi kolme.

”Parempi päivä jo. Aika rauhallinen ja keskittynyt fiilis tänään. Eilen illalla oli vähän kuumeinen ja kipeä olo. Buranan voimalla tänään käveltiin kenttää ympäri. Hyvää pelaamista oli ja olokin on jo parempi”,
Korhonen kertoi tiedotteessaan.

Korhosen yhteistulos kahden päivän jälkeen on -3, jolla hän jakaa 30. sijaa. Suomalaisella on siis jälleen mahdollisuus pelata oivallinen kisa, mikäli viikonloppuna peli kulkee. Viime vuonna Korhonen sijoittui samassa kisassa 24:nneksi.

Korhonen osui tänään 13 kertaa viheriöön eli yhden kerran vähemmän kuin tällä kaudella.

Kakon kiri tyssäsi tuplaan

Roope Kakon kohtaloksi koitui jälleen karsiutuminen. Eilen 76 lyönnillä kierrokseensa käyttänyt espoolainen aloitti kisan hyvin eaglella. Viiden reiän jälkeen hän oli kierrostaan kolme alle parin ja lyönnin päässä cut-rajassa. Yhdeksännelle reiälle syntynyt tuplabogi kuitenkin pudotti Kakon jälleen kauas karsintarajasta.

Takaysin Kakko pelasi kaksi yli parin, kun päätösreiälle tuli jälleen tupla. Näin Kakon yhteistulokseksi syntyi viisi yli parin.

Kisaa johtaa Terry Pilkadaris Australiasta. Hän on tuloksessa -13 ja johtaa kisaa peräti kolmella lyönnillä ennen Espanjan Nacho Elviraa ja Intian S.S.P Chawrasia.

Intialainen löi pallon muutaman kerran puskiin, joista hän selvisi ulos yleensä nätisti.

 

 

 

Etsi luettavaa