Hyppää sisältöön

Korda omaa luokkaansa LET:llä – Nuutinen jatkaa kympin sakissa

Sanna Nuutisen pitkä kausi päättyy Keniasa pelattavaan kilpailuun

Sanna Nuutinen jatkaa kympin sakissa Ranskan avoimissa. Minea Blomqvist-Kakon paluukisa päättyi karsiutumiseen.

Maailmanlistalla kymmenennellä sijalla oleva Yhdysvaltain Nelly Korda oli omaa luokkaansa tänään Ranskan avoimissa. Solheim Cupissa Yhdysvaltain joukkueeseen kuulunut Korda iski tauluun 64 ja nousi ylivoimaiseen johtoon yhteistuloksella -10 (66-64).

Kordalla on kahden päivän jälkeen peräti kuuden lyönnin kaula toista sijaa jakavaan kolmen pelaajattaren joukkoon: Azahara Munoz, Charlotte Thompson ja Joanna Clatten (-4).

Parhaan suomalaisena jatkaa Sanna Nuutinen, jonka yhteistulos on -2 (67-73). Kentän par on 71. Kordaa lukuunottamatta kärki on erittäin tasainen, joten Nuutisella on erinomainen mahdollisuus nousta kisassa korkealle, mikäli saa peliin saman vireen päälle kuin avauspäivänä.

Jatkoon suomalaisista pääsivät myös Ursula Wikström (+1), joka jakaa 25:tä sijaa, sekä Noora Komulainen, jonka tulos +5 riittää jaetulle 53. sijalle.

Karsiutuneiden joukossa oli muun muassa Minea Blomqvist-Kakko, jonka paluukisa päättyi ennen aikojaan. Minni pelasi tulokset 76 ja 77 eli 11 yli parin. Hän oli 110 pelaajan joukossa 90:s.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa