Hyppää sisältöön

Konkari Scott nousi BMW Championshipin kärkeen – Scheffler väijyy lyönnin perässä

Adam Scott johtaa ja Scottie Scheffler nousi toiseksi PGA Tourin kauden viimeisestä edellisessä kisassa.

Maailmanlistan ykkönen Scottie Scheffler on BMW Championshipin kahden ensimmäisen päivän aikana osoittanut, että viime viikon epäonnistuminen ja putoaminen cutista oli pelkkä työtapaturma.

Scheffler on FedEx Cupin toisessa pudotuspelikisassa kahden kierroksen jälkeen toisena tuloksellaan -7 ja vahvasti nousemassa takaisin PGA Tourin kokonaiskilpailun kärkeen ennen kauden päättävää Tour Championshipiä.

Schefflerin edellä kilpailun puolivälissä on ainoastaan Australian Adam Scott, jolla on lyönnin etu Scheffleriin sekä Cameron Youngiin, Jordan Spiethiin ja Kanadan Corey Connersiin, jotka jakavat Schefflerin kanssa toista sijaa.

Adam Scott johtaa BMW Championshipiä kahden kierroksen jälkeen. KUVA: GETTY IMAGES

Scottilla, jonka johtotulos on -8, oli varaa tehdä kierroksen toiseksi viimeisellä reiällä karheikkoseikkailun jälkeen tupla ja silti pitää johtoasema.

Scott on äitynyt huippuvireeseen oikeaan aikaan, sillä voitto tämän viikon kisassa voisi nostaa hänet kokonaiskilpailussa 44. sijalta jopa kolmanneksi. Tällä kaudella hän ei ole vielä yltänyt kolmen parhaan joukkoon.

BMW Championshipissä pedataan lopulliset asemat kiertueen finaaliin, Tour Championshipiin, johon kärkimies lähtee tuloksessa -10 ja 30:ntena oleva tuloksesta par.

Paras eurooppalainen BMW Championshipissä kahden kierroksen jälkeen on Rory McIlroy, joka jakaa kuudetta sijaa vain kaksi lyöntiä kärjestä.

Rory on aiemmin voittanut FedEx Cupin kaksi kertaa. FedEx Cupissa yhdeksäntenä oleva pohjoisirlantilainen hakee ensimmäisenä pelaajana kolmatta kokonaiskisan voittoa.

Schefflerin tapaan McIlroy putosi viime viikolla pelatussa ensimmäisessä pudotuspelikisassa jatkosta. Viime viikon voittaja ja FedEx Cupia johtava Will Zalatoris paransi eilisestä lyönnillä ja nousi 22:nneksi. Avauskierroksen jälkeen kärjessä ollut Keegan Bradley pelasi toisen kierroksen kymmenen lyöntiä heikommin ja putosi tulokseen -4 (64-74).

Pelaajia pääsi mukaan BMW Championshipiin yhteensä 70. Tour Championshipiin mahtuu enää 30 parasta rankingin perusteella.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa