Hyppää sisältöön

Komulainen putosi cutista yli 30 000 euroa rikkaampana – Wikström paras suomalainen yksilökisassa

Noora Komulainen oli mukana voittavassa joukkueessa.

Jessica Kordalle ei löydy pysäyttäjää Sotograndessa. Ursula Wikström lähtee parhaana suomalaisena päätöspäivään Aramco Team Seriesin yksilökilpailussa. Noora Komulainen tienasi joukkuekisasta yli 30 000 euroa.

Yhdysvaltain Jessica Korda pelasi eilen häikäisevän kierroksen 61 lyönnillä. Tänään hän esiintyi ”enää” hienosti kirjauttaen korttiinsa tuloksen 68. Yhteistuloksella 15 alle parin hän pääsee huomiseen päätöspäivään ylivoimaisessa kuuden lyönnin johdossa.

Toisena on Ranskan Pauline Roussin (-9) ja kolmantena Jessican pikkusisko Nelly Korda (-8).

Paras suomalainen La Reservan kentällä pelatussa kilpailussa on Ursula Wikström, joka paransi eilisestä neljällä lyönnillä ja pääsee päätöspäivään 18. sijalta. Wikströmin yhteistulos on -2 (73-69).

Cut-raja kilpailussa oli +4. Eli peräti 19 lyöntiä heikompi kuin Kordan johtotulos. Suomalaisista huomenna pelattavalle viimeiselle kierrokselle selvittivät tiensä Tiia Koivisto ja Matilda Castren, jotka ovat tuloksessa kaksi yli, sekä Krista Bakker neljä yli parin tuloksellaan.

Eilisen jälkeen kympin sakkiin mahtunut Noora Komulainen (69-80) putosi jatkosta lyönnin marginaalilla aivan kuten Emilia Tukiainenkin (72-77).

Laulukuoroon joutui myös Emily Penttilän tuloksellaan +8 (75-77).

Vaikka Komulainen putosi yksilökisassa cutista, häntä varmasti lohduttaa se, että hän oli mukana Jessica Kordan kipparoimassa joukkueessa, joka otti kahden kierroksen mittaisen joukkuekilpailun voiton.

Voitosta Komulainen ja kumppanit kuittasivat yli 30 000 euroa naiseen.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa