Hyppää sisältöön

Komulainen nousi holarilla voittokamppailuun – naisissa superjännittävä loppu odotettavissa, miehissä kahden kauppa

Noora Komulainen jahtaa Nina Liiasta supertasaisessa kilpailussa.

Matias Honkala johtaa miesten ja Nina Liias naisten sarjaa Finnish Tourin avauskilpailussa, kun päätöskierros on kesken.

Noora Komulainen onnistui tekemään hole-in-onen Hill Side Golfissa pelattavassa Finnish Golf Tourin avauskisassa, joka pelataan Vihdissä sijaitsevan golfkerhon Hill-kentällä.

Ladies European Tourilla pelaava Komulainen teki holarin kahdeksannella reiällä ja nousi uhkaamaan  kärkeen noussutta Nina Liiaksesta, joka on pelannut tänään kuin hurmoksessa. 

Liias on 12 reiän jälkeen kierrostaan ja yhteistuloksessa -7, kun toisena oleva Krista Junkkari on lyönnin päässä. Junkkari on pelannut kuusi reikää ja on tätä päivää +1 ja yhteistuloksessa -6.

Komulaisen yhteistulos on nyt -5, mikä on sama kuin kahdella muulla Ladies European Tour -pelaajalla Tiia Koivistolla ja Sanna Nuutisella. Edessä on jännittävä päätös kilpailuun.

Honkala johtaa miehiä

Miehissä kärkeen on siirtynyt Matias Honkala, jonka tulos on -15. Roope Kakko, joka jakoi Honkalan kanssa johtopaikkaa eilen, on tuloksessa -13.

Siinä missä naisten kisa on supertasainen, miehissä kisan voittokamppailu on kahden kauppa, sillä kolmantena olevat Linus Väisänen ja Ilari Saulo ovat kuuden lyönnin päässä Honkalasta.

Kärkiryhmässä pelaavat Kakko ja Honkala ovat pelanneet seitsemän reikää loppuun.

Katso kilpailua suorana

Kilpailua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelussa. Golfliitto on lähettänyt eBirdien kautta etukoodin, jolla uudet asiakkaat saavat maksullisen Ruutu+:n ilmaiseksi käyttöön kuukaudeksi.

Etukoodi on: FTGOLF, joka toimii ”lahjakorttina” palveluun. Nelosen palvelulla on myös kotisivuillaan kampanja, jolla uudet asiakkaat saavat palvelun käyttöön ilmaiseksi kahden viikon ajaksi, jolloin koodia ei tarvita.

Palvelu maksaa normaalisti 9,95 euroa kuussa, ja liityttäessä palveluun, siihen pitää syöttää maksukortin tiedot. Palvelun voi kuitenkin katkaista ensimmäisen kuukauden aikana milloin tahansa.

Parhaillaan käynnissä olevaa lähetystä selostaa GoGolfin head professional Antti Vaalas.

Miesten tulospalvelu | Naisten tulospalvelu

Etsi luettavaa