Hyppää sisältöön

Kolmen vuoden tauko on ohi – tätä kaikkea tarjoavat viikonloppuna Golfmessut

Tänä viikonloppuna järjestetään Golfmessut Helsingin Messukeskuksessa. KUVA: HANNA LATVANEN

Golfmessut käynnistää epävirallisesti golfkauden Suomessa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Kevätmessujen yhteydessä tulevana viikonloppuna ja luvassa on paljon inspiroivaa nähtävää.

Muistatko vielä, mitä tapahtui golfrintamalla helmi-maaliskuun vaihteessa 2020?

Monelle tulee varmasti ensimmäisenä mieleen Sami Välimäen voitto Oman Openissa, jonka sunnuntain ratkaisuhetkiä jännitettiin suorana jättinäytöltä Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä Golfmessuilla.

Siitä tosiaan kolme vuotta, kun tämä legendaarinen golfkauden avaus järjestettiin edellisen kerran. Sitten tuli korona ja suosittu tapahtuma jouduttiin järjestämään kaksi vuotta perättäin virtuaalisina. Myös virtuaalimessut herättivät golfarien keskuudessa suurta kiinnostusta, mutta eivät korvanneet täysin aitoa tapahtumaa.

Nyt on pitkä tauko on ohitse, sillä Golfmessut järjestetään tänä viikonloppuna fyysisesti ja tutussa paikassa: Helsingin Messukeskuksessa.

Tällä kertaa näytteilleasettajat kohtaavat golfkansan halleissa neljä ja viisi, jotka sijaitsevat Messukeskuksen yläkerrassa eli Messuaukion yhteydessä sijaitsevan pääsisäänkäynnin kanssa samassa kerroksessa. Messuparkin sisäänkäynnistä tultaessa kivutaan portaat ylöspäin.

Golfmessut sijaitsevat tänä vuonna Helsingin Messukeskuksen yläkerrassa.

Monta syytä tulla Golfmessuille

On monta syytä lähteä Golfmessuille. Yksi tulee paikalle testaamaan uusia golfmailoja, toinen saapuu hakemaan uusia ideoita omaan peliinsä. Kolmas haluaa nauttia viihdyttävästä ja hyödyllisestä ohjelmasta ja neljännelle ykkösjuttu on golftuttujen ja -vaikuttajien tapaaminen.

Yllättävän moni vetää myös jalkaansa ruudulliset ostohousut, sillä Golfmessuilla myydään green feetä, pelioikeuksia, golf- ja majoituspaketteja, välineitä ja varusteita sekä golfmatkoja huippuhintaan.

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Vuoden 2023 Golfmessuilla mukana ovat kaikki suuret välinevalmistajat sekä matkanjärjestäjiä ja mielenkiintoisia matkakohteita eri puolilta Eurooppaa – unohtamatta tietenkään kotimaisia golfkenttiä, jotka sormet syyhyten jo odottavat säiden lämpiämistä ja kenttien avaamista.

Kentiltä kantautuneen tiedon mukaan kentät ovat talvehtineet hyvin, eikä lumen alta ole paljastanut ikäviä yllätyksiä. Viime päivien lumisateilla ei ole isossa kuvassa merkitystä, vaan lumikerros pikemminkin suojaa nurmea viikonlopuksi povatuilta kipakoilta yöpakkasilta.

Samaan aikaan Golfmessujen kanssa järjestetään Kevätmessut, joka on Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus. Sen lisäksi tulevana viikonloppuna ohjelmassa ovat myös Lähiruoka & luomu -messut ja OutdoorExpo.

Golf- ja Kevätmessuilla vierailuun kannattaa varata kunnolla aikaa, sillä nähtävää ja koettavaa on luvassa todella paljon.

Yhdeksän tärppiä golfmessujen ohjelmanumeroista

  1. Golfliiton lähipeliviheriöltä löytyy Mikko Challenge -rasteja, joissa voi haastaa kaikkien aikojen parhaan suomalaisgolfarin Mikko Ilosen tekemän tuloksen samalla radalla. 
  2. GoGolf Loungen TrackMan-osastolla holarihaasteena on Pebble Beachin seitsemäs väylä. Kun teet holarin, osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Kurk Golfin ja Hills by GoGolfin pelioikeuden. TrackManin Suomen-edustaja kertoo kiinnostuneille laitteiden toiminnasta.
  3. Lauantaina klo 13.30 moottoriurheilija ja F1-asiantuntija Heikki Kovalainen kertoo omasta pelata golfia Golfliiton lavalla.
  4. Golfselostaja- ja opettajakaksikko Antti Vaalas ja Riku Soravuo pitävät show’ta yllä koko viikonlopun ajan Golflavalla ja GoGolfin osastolla.
  5. Minni & Roope Golf Schoolin opettajat jakavat tietotaitoaan Golflavalla ja TrackMan-alueella perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Luvassa voi olla myös yllätysvieraita.
  6. Messupäivät alkavat StickMobility-jumpalla, joka pidetään klo 11 Golflavalla. Taipuvan jumppakepin Suomeen tuonut Tomi Anisimaa kertoo, miten golfarit voivat hyötyä fysiikkaharjoittelussaan tästä Amerikan-ihmeestä.
  7. Golfegenda Lassi Tilander ja golfkirjailija Seppo Palminen vastaavat ajatuksistaan ja teoistaan Jouni Flinkkilän haastattelussa perjantaina klo 16.30 ja lauantaina klo 16.00 Golflavalla. 
  8. GoGolfin osastolla on legendaarinen holariväylä, jossa pääpalkintona on Costa del Solilla sijaitsevaa La Cala Resortiin. Tarkemmat tiedot palkinnosta löydät Golf Plaisirin sivulta.
  9. Millainen on menestyksekkään painiuransa päättäneen Petra Ollin tapa pelata golfia? Se saadaan kuulla sunnuntaina klo 12.30, kun Olli astelee Golfliiton lavalle Iiro Harjulan haastatteluun.

GoGolf järjestää Golfmessut yhdessä Helsingin Messukeskuksen kanssa.

Etsi luettavaa